Βουλγαράκης: Πρωτοφανής η στοχοποιησή μου-Δεν υπήρξε κανένα σκάνδαλο στο Βατοπέδι


Με αφορμή την δικαστική απόφαση για το Βατοπέδι, το πρώην στέλεχος και υπουργός της ΝΔ, εκδηλώνει τα παράπονά του απέναντι σε όλους και ειδικά στο κόμμα του.

Σε ανάρτησή του στο facebook, ο κ. Βουλγαράκης γράφει ανάμεσα σε άλλα: «Από τη μεταπολίτευση και μετά, δεν υπήρξε κανένας άλλος πολιτικός που να κατηγορήθηκε τόσο χυδαία και τόσο άδικα, όσο εγώ. Δεν υπήρξε παρόμοια περίπτωση τόσο στυγνής πολιτικής απαξίωσης μιας διαδρομής ετών, από αντιπάλους και «φίλους»… Δεν υπήρξε ποτέ στο

παρελθόν τέτοιος κανιβαλισμός εις βάρος πολιτικού και της οικογένειας του, παρά το ότι γνώριζαν όλοι πάρα πολύ καλά, ότι πίσω από τις κατηγορίες δεν υπήρχε η παραμικρή σκιά»

Σε άλλο σημείο, σημείωσε με νόημα, αφήνοντας αιχμές για τη ΝΔ «Η παράταξη που υπηρέτησα χρόνια, όμως , υπήρξε πάντα φοβική και ενοχική. Δε στήριξε ποτέ τους ανθρώπους της ακόμα και αν ήξερε την αλήθεια. Αντίθετα, δε δίστασε να τους δώσει ως βορά ακόμα και από τα σκαλοπάτια του κόμματος…

Δεν κατάλαβε ποτέ, ότι στο φασιστικό «υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά;» η απάντηση είναι ότι υπάρχει, όταν ο καπνός είναι δημιούργημα που υπηρετεί σκοπιμότητες.

Την ημέρα της παραίτησης μου, είχα πει «…όταν ο κουρνιαχτός κατακάτσει, θα μπορέσετε όλοι να δείτε καθαρά. Τότε, δεν θα υπάρχει ούτε ένας, που αγωνίστηκε μαζί μου απ τις εποχές τις νεολαίας και δεν θα είναι περήφανος για τη συμπόρευση αυτή. Σήμερα, είναι αυτή ακριβώς η μέρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα