"Βόμβα" στο λιμάνι: Θα γίνει ο Ρέτσος ο νέος Κυριάκος Παπαδόπουλος;


Ο Παναγιώτης Ρέτσος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή, αφού ο 18χρονος αμυντικός έχει κάνει μια καταπληκτική σεζόν έως τώρα και ήδη σκάουτερς του εξωτερικού τον παρακολουθούν στενά.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν σκοπό να τον καθιερώσουν την επόμενη σεζόν ως βασικό στόπερ και να τον πλαισιώσουν με έναν έμπειρο ξένο, ωστόσο είναι άγνωστο αν θα... προλάβουν. Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως

της δημοσιότητας, ο Ρέτσος τείνει να εξελιχθεί σε νέο... Κυριάκο Παπαδόπουλο, ο οποίος σε πολύ μικρή ηλικία έφυγε από το λιμάνι για τη Γερμανία, όπου και κάνει σπουδαία καριέρα όλα αυτά τα χρόνια.

Ο 18χρονος στόπερ έχει ...τρελάνει τους ιθύνοντες της Γκλάντμπαχ με τις επιδόσεις και το ταλέντο του και όπως λέγεται στη Γερμανία, στην Μπορούσια είναι αποφασισμένοι να τινάξουν την μπάνκα στον αέρα για να κάνουν δικό τους τον νεαρό διεθνή. Σύμφωνα με όσα ακούγονται, η Γκλάντμπαχ είναι αποφασισμένη να καταθέσει στον Ολυμπιακό επίσημη προσφορά της τάξης των 10 εκατ. ευρώ, τουλάχιστον, καθώς έχει παρακολουθήσει πάρα πολλές φορές από κοντά τον παίκτη και έχει πειστεί ότι είναι αυτό ακριβώς που αναζητά για το κέντρο της άμυνάς της.

Πάντως, ο "πονοκέφαλος" στο Λιμάνι μπορεί και να γίνει ακόμα πιο δυνατός, αν επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ της Bild ότι και η Γιουβέντους είναι αποφασισμένη να ακολουθήσει την Γκλάντμπαχ στο ύψος της προσφοράς για την απόκτησή του από τον Ολυμπιακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα