Βολές Ζαν Μαρί Λεπέν στην Μαρίν: Έπρεπε να κάνει εκστρατεία σαν του Τραμπ


Επίθεση στην κόρη του Μαρίν εξαπέλυσε ο Ζαν Μαρί Λεπέν, αναφερόμενος στην προεκλογική της καμπάνια, τονίζοντας πως θα έπρεπε να είναι πιο επιθετική, στα πρότυπα εκείνης του Ντόναλντ Τραμπ.

"Νομίζω ότι η καμπάνια της ήταν υπερβολικά χαλαρή. Αν ήμουν στη θέση της, θα έκανα καμπάνια σαν του Τραμπ, πιο ανοιχτή, πολύ επιθετική απέναντι σε εκείνους που ευθύνονται για την παρακμή της χώρας μας, είτε στην αριστερά, είτε στην δεξιά", είπε ο 88χρονος ιδρυτής του Εθνικού Μετώπου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό RTL.

Πατέρας

και κόρη Λεπέν είναι σε κόντρα, από τότε που η Μαρίν Λεπέν άρχισε να κάνει κινήσεις που στόχευαν στη βελτίωση της εικόνας του Εθνικού Μετώπου, πριν την έναρξη της προεκλογικής καμπάνιας. Ο Ζαν-Μαρί Λεπέν είχε προκαλέσει παγκόσμιο σοκ το 2002, όταν πέρασε στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών, στις οποίες έχασε τελικά από τον Ζακ Σιράκ.

Ο Ζαν Μαρί Λεπέν έχει κατηγορηθεί πολλές φορές για ξενοφοβικές και αντισημιτικές δηλώσεις και η κόρη του τον απέβαλε από το κόμμα το 2015, αν και ιδρυτής του Εθνικού Μετώπου που εκφράζει ακόμη την άποψη πολλών στις τάξεις του.

Keywords
Τυχαία Θέματα