Βλαντιμίρ Πούτιν: Η στιγμή που σκάει στα γέλια με την επική πρόταση υπουργού του (vid)


Ο πάντα αυστηρός Βλαντιμίρ Πούτιν «έσπασε» μπροστά στα μέλη του υπουργικού συμβουλίου και έσκασε τα γέλια όταν ο υπουργός Γεωργίας, Αλεξάντερ Τκάτσεφ του έκανε μία πρόταση για την ενίσχυση των ρωσικών εξαγωγών.

Κατά τη διάρκεια σύσκεψης στις 13 Οκτωβρίου για την ανάπτυξη στον τομέα της αγροτικής οικονομίας, ο Τκατσόφ πρότεινε να αυξηθούν οι εξαγωγές χοιρινού κρέατος στην Ασία.

«Οι Γερμανοί στέλνουν τη μισή παραγωγή χοιρινού τους σε εξαγωγές. Κοιτάξτε τους αριθμούς της Γερμανίας: παράγουν 5,5 εκατομμύρια τόνους χοιρινού το χρόνο και από αυτό σχεδόν τα τρία

εκατομμύρια εξάγονται σε όλες τις χώρες, όπως την Κίνα, την Ινδονησία, την Ιαπωνία την Κορέα και άλλες», τόνισε ο Ρώσος υπουργός.

Ο πρόεδρος Πούτιν τότε χαμογέλασε και εξήγησε στον υπουργό του ότι η Ινδονησία αποκλείεται ως πιθανός εισαγωγέας χοιρινού κρέατος δεδομένου ότι είναι μουσουλμανική χώρα και οι πολίτες της δεν τρώνε χοιρινό.

«Θα φάνε», φέρεται να του απάντησε ο Αλεξάντερ Τκάτσεφ, θέλοντας να πείσει τον πρόεδρό του για την αποφασιστικότητά του να προχωρήσει το μεγαλεπήβολο σχέδιό του.

«Όχι δεν πρόκειται», επανήλθε ο Βλάντιμιρ Πούτιν και μη μπορώντας να συγκρατηθεί, ξέσπασε σε γέλια για την γκάφα του υπουργού του. Αφού ξεπέρασε τα πρώτα δευτερόλεπτα αμηχανίας, ο Τκάτσεφ χαμογέλασε κι αυτός, σπεύδοντας να διευκρινίσει ότι εννοούσε τη Νότια Κορέα και όχι την Ινδονησία.

Keywords
Τυχαία Θέματα