Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του Φλαμπουράρη


Ένα βίντεο ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας από την επίθεση κουκουλοφόρων τόσο στο σπίτι του υπουργού Αλέκου Φλαμπουράρη στα Εξάρχεια όσο και από την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Πρόκειται για δύο συντονισμένες επιθέσεις που έγιναν τα ξημερώματα της Κυριακής και στο βίντεο που έχει ανέβει ήδη στο youtube ακούγονται

σειρήνες και υπάρχει κινητικότητα.

Το βίντεο είναι τραβηγμένο από μπαλκόνι σπιτιού και φαίνεται ένας κάδος να τσουλάει στο δρόμο και ξαφνικά οι φωτιές που προκάλεσαν οι κουκουλοφόροι μετά την επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη.

Μεγάλο ερώτημα παραμένει ωστόσο γιατί ενώ οι δύο συντονισμένες επιθέσεις σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής, η Ελληνική Αστυνομία το δημοσιοποίησε αργά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.

Η πρώτη επίθεση σύμφωνα με την αστυνομία έγινε στη Χαριλάου Τρικούπη στις 04:25 τα ξημερώματα και πέντε λεπτά αργότερα στις 04:30 έγινε η επίθεση στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας.

Δεν είναι η πρώτη φορά και τα δύο σημεία γίνονται στόχος κουκουλοφόρων. Μάλιστα, και τα δύο σημεία φυλάσσονται, αλλά όπως φάνηκε και σήμερα τα ξημερώματα αυτό δεν είναι αρκετό για να σταματήσει τις επιθέσεις με βόμβες μολότοφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εξάρχεια: Επιθέσεις με μολότοφ και πέτρες στο σπίτι του Φλαμπουράρη και στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Keywords
Τυχαία Θέματα