Βερολίνο: Ζευγάρι βασάνισε μέχρι θανάτου 55χρονη

23:59 6/1/2018 - Πηγή: Pagenews

Μία υπόθεση σοκ έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Όλα συνέβησαν στο Βερολίνο όπου μία γυναίκα δολοφονήθηκε πριν από τα Χριστούγεννα, με τους δράστες να οδηγούνται στο έγκλημα πιθανότατα κατά τη διάρκεια ενός περίεργου «σεξουαλικού παιχνιδιού», και στη συνέχεια οι δυο τους που είναι ζευγάρι προσπάθησαν να διαφύγουν στην Τουρκία.

Θύμα η 55χρονη

Γερμανίδα Μαριάνε Μ., που πιθανότατα βασανίστηκε προτού δολοφονηθεί, κατά τη διάρκεια του σκληρού «σεξουαλικού παιχνιδιού», σύμφωνα με το RT.

Ως ύποπτοι έχουν συλληφθεί ο 36χρονος Ταϊφούν Σ. και η 27χρονη σύντροφός του Γιασμίν Π. Το ζευγάρι ήρθε σε επαφή με το θύμα μέσω διαδικτυακού φόρουμ για άτομα με εκκεντρικές σεξουαλικές προτιμήσεις.

Οι δυο τους, κατά τα φαινόμενα, νοίκιασαν διαμέρισμα ειδικά για αυτή τη συνάντηση, όπου βασάνισαν την 55χρονη για ώρες, πριν τελικά την σκοτώσουν.

Το άψυχο σώμα της γυναίκας εντοπίστηκε τυλιγμένο σε κουβέρτα, στις 23 Δεκεμβρίου, κοντά σε κάδους απορριμάτων. Αμφότεροι οι ύποπτοι συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο του Βερολίνου, καθώς σκόπευαν να φύγουν από τη Γερμανία με προορισμό την Τουρκία. Και οι δύο είχαν προβλήματα με τον νόμο και στο παρελθόν.

Ο άνδρας έχει συλληφθεί παλιότερα για εμπόριο ναρκωτικών και παραβίαση των νόμων περί όπλων μεταξύ άλλων και η σύντροφός του για κλοπή.

Keywords
Τυχαία Θέματα