Βασιλικός γάμος: Όλες οι λεπτομέρειες του νυφικού που επέλεξε η Μέγκαν (vid)


Just married! Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είναι πλέον σύζυγοι. Η σημαντική αυτή ημέρα της ζωής τους ήρθε και μέχρι σήμερα παρέμενε μυστικό το νυφικό που θα φορούσε η ηθοποιός στον... παραμυθένιο γάμο της.

Διάλεξε ένα λευκό μεταξωτό νυφικό που σχεδίασε η Βρετανίδα Κλερ Γουέιτ Κέλερ, η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Givenchy.

Ταυτόχρονα απλό και κομψό, το νυφικό τόνιζε τη λεπτή σιλουέτα της 36χρονης, με τη λαιμόκοψη που έφθανε έως τους ώμους,

τα τρουά-καρ μανίκια, τη σχετικά κοντή ουρά και το μακρύ πέπλο με κέντημα.

Μετά τη γνωριμία της με την Κέλερ στις αρχές του 2018, η Μέγκαν, λάτρης της μόδας, επέλεξε να συνεργαστεί μαζί της γι’ αυτό το νυφικό με «αισθητική διαχρονική και κομψή», αναφέρει η ανακοίνωση των Ανακτόρων του Κένσινγκτον, της επίσημης κατοικίας του πρίγκιπα Χάρι.

Με την επιλογή της Κλερ Γουέιτ Κέλερ, η νέα δούκισσα του Σάσεξ θέλησε να υπογραμμίσει την επιτυχία μιας «ταλαντούχας και παγκοσμίου φήμης σχεδιάστριας μόδας», προσθέτουν τα Ανάκτορα.

The Duke and Duchess of Sussex share their first kiss as a married couple on the steps of St George's Chapel, before setting off on a carriage procession through the town of Windsor #royalwedding https://t.co/o5iACzlxNF pic.twitter.com/Z1ziQPO2ht

CNN International (@cnni) 19 Μαΐου 2018

Επιθυμία της Μέγκαν ήταν το πέπλο μήκους πέντε μέτρων να είναι κεντημένο με λουλούδια που αντιπροσωπεύουν τις 53 χώρες της Κοινοπολιτείας. Η νύφη πρόσθεσε επίσης δύο λουλούδια της επιλογής της, εκ των οποίων μια παπαρούνα της Καλιφόρνιας, πολιτεία από την οποία κατάγεται.

Η Μέγκαν φορούσε παπούτσια επίσης του γαλλικού οίκου Givenchy και μία διαμαντένια τιάρα του 1932 που της δάνεισε η βασίλισσα Ελίζαμπεθ Β', η γιαγιά του Χάρι. Τα σκουλαρίκια και το βραχιόλι της ήταν του οίκου Cartier.

Όσο για τον γαμπρό, φορούσε στολή την οποία στόλιζαν στο στήθος ένα διακριτικό την πολεμικής αεροπορίας - που έλαβε ο πρίγκιπας όταν ήταν πιλότος ελικοπτέρων Apache στον στρατό - και ένα μετάλλιο που θυμίζει τη θητεία του στο Αφγανιστάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Βασιλικός γάμος: Η πριγκίπισσα Σάρλοτ έκλεψε τις εντυπώσεις (vids)

Keywords
Τυχαία Θέματα