Τζ. Γκάρνερ-Μπ. Άφλεκ: Ακυρώθηκε το διαζύγιό τους


Ακύρωσαν το διαζύγιό τους η Τζένιφερ Γκάρνερ και ο Μπεν Άφλεκ και συνεχίζουν τον έγγαμο βίο τους γιατί περιμένουν το τέταρτο παιδί τους! Σύμφωνα με το δίκτυο Radaronline, η ηθοποιός είναι έγκυος και θα γίνει ξανά μανούλα με τη νέα χρονιά.

«Η Τζεν δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη», σημείωσε πηγή στο RadarOnline. «Το μόνο που ήθελε πάντα είναι να σταματήσει να παρτάρει και να πίνει ο Μπεν

και να αφιερωθούν ξανά στην οικογένειά τους».

Το διάσημο ζευγάρι έχει αποκτήσει τη 10χρονη Βάιολετ, την 7χρονη Σεραφίνα και τον 4χρονο Σάμιουελ και στις 30 Ιουνίου 2015 ανακοίνωσαν την απόφασή τους να χωρίσουν μετά από 10 χρόνια γάμου εξαιτίας των εθισμών του διάσημου ηθοποιού σε αλκοόλ και τυχερά παιχνίδια αλλά και τη σχέση του με τη νταντά των παιδιών τους.

«Αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι», είπε άνθρωπος από το περιβάλλον τους μετά την αποκάλυψη του δεσμού του με την Κριστίν Ουζουνιάν. Μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους, ο Μπεν Άφλεκ ωστόσο συνέχισε την ξέφρενη ζωή. Στις αρχές Αυγούστου εθεάθη σε πάρτι στο Λονδίνο με το πουκάμισό του να κρέμεται και το φερμουάρ του παντελονιού του ανοιχτό!

«Η Τζεν θέλει να είναι πραγματική οικογένεια ξανά και μπορούν αν ο Μπεν σταματήσει να λειτουργεί σαν 20χρονος σε σώμα 40χρονου. Ένα νέο μωρό θα είναι σαν το κερασάκι στην τούρτα της συμφιλίωσης», πρόσθεσε η ανώνυμη πηγή.

Keywords
Τυχαία Θέματα