"Τρελάθηκε" με τον Νταμπίζα ο συνεργάτης του Παϊρότζ - Ποια ατάκα του είπε

12:08 9/5/2018 - Πηγή: Pagenews

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τρίτης, ο Νίκος Νταμπίζας, που αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο του Γιάννη Αλαφούζου για τη θέση του τεχνικού διευθυντή στoν Παναθηναϊκό, συναντήθηκε με τον συνεργάτη του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ.

Τον Τζακ Σρισουμρίντ, ο οποίος βρίσκεται στο πλάι του Ταϊλανδού επιχειρηματία σε κάθε του διαπραγμάτευση και σε κάθε του deal. Η συνάντηση έγινε στο ξενοδοχείο που διέμενε ο Παϊρότζ με τον συνεργάτη του, με τον Πιεμπονγκσάντ πάντως να μη δίνει το παρών, αφού είχε αναχωρήσει για το Λονδίνο.

Ο Σρισουμρίντ ήθελε

να διαπιστώσει από κοντά όλα όσα του είχε πει ο Γιάννης Αλαφούζος για τον Νίκο Νταμπίζα. Και είναι αλήθεια πως τα περισσότερα απ' αυτά που είχε ακούσει τα είδε και ο ίδιος. Ο συνεργάτης του Παϊρότζ έμεινε εντυπωσιασμένος απ' την κουβέντα του με τον Νταμπίζα και απ' τις σκέψεις του γύρω από το ποδόσφαιρο, στην μικρής διάρκειας συνάντηση που είχαν.

Επιπλέον, του άρεσε και μια... ατάκα που του είπε ο Νταμπίζας. "Εγώ θα είμαι εδώ. Έτοιμος να σας βοηθήσω όπου έχετε ανάγκη", φέρεται να είπε ο Νίκος Νταμπίζας στον Σιρσουμρίντ, ο οποίος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος απ' όσα άκουσε και έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Τις οποίες, φυσικά, μετέφερε στον Παϊρότζ τηλεφωνικά τα αμέσως επόμενα λεπτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι "κόκκινες" γραμμές του Δώνη - "Αυτά θέλω για να έρθω στον Παναθηναϊκό"

Keywords
Τυχαία Θέματα