Τρεις ύποπτοι στο μικροσκόπιο για τον "μανιακό" των ταξί

09:07 9/3/2017 - Πηγή: Pagenews

Μια λίστα με περίπου 50 άνδρες είχε ξεχωρίσει η ελληνική αστυνομία για τον εντοπισμό του μανιακού δολοφόνου των ταξί και όσο περνάνε οι μέρες αυτή ολοένα και μειώνεται. Οι αρχές έχουν καταλήξει σε 2-3 πρόσωπα ως τους κυριότερους υπόπτους, καθώς συγκεντρώνουν τα εφτά από τα δέκα στοιχεία του προφίλ που έχουν σκιαγραφήσει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», οι ύποπτοι φαίνεται να έχουν ιστορικό διαταραγμένης ψυχολογικής κατάστασης και δημιουργίας προβλημάτων στην περιοχή.



Επιπλέο, δέκα

ύποπτοι, συγκεντρώνουν τέσσερα από τα δέκα χαρακτηριστικά που έχουν συνθέσει οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, για την ερευνητική απεικόνιση του δολοφόνου. Για αυτούς τους υπόπτους, προς το παρόν δεν έχει προκύψει κάποιο στοιχείο σε βάρος τους, γίνονται ωστόσο εκτεταμένες εξακριβώσεις στοιχείων που τους αφορούν, ενώ δεν έχουν προσαχθεί στα γραφεία του αρμόδιου τμήματος.

Συνολικά μετά την διάπραξη της άγριας δολοφονίας του οδηγού ταξί, στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Κοκκιναρά, οι αστυνομικοί σχημάτισαν έναν κύκλο 50 υπόπτων, που συγκέντρωναν ενδείξεις και χαρακτηριστικά τα οποία ταίριαζαν με το ψυχολογικό προφίλ του δράστη, ενώ κάποιοι είχαν συμμετοχή σε περιστατικά που έχουν διαδραματιστεί στην Κηφισιά με πρωταγωνιστές οδηγούς ταξί.

Κάποιοι από τους υπόπτους, φαίνεται να είναι νυν ή πρώην οδηγοί ταξί, οι οποίοι είχαν συμμετοχή σε επεισόδια και διαπληκτισμούς με άλλους αυτοκινητιστές. Και για αυτούς έγιναν κάποιες ερευνητικές εξακριβώσεις, ενώ κάποιοι ελάχιστοι προσήλθαν στα αστυνομικά γραφεία προκειμένου να δώσουν λεπτομέρειες για τα επίμαχα περιστατικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα