Τρεις Γερμανοί στην ελληνική αγορά


Τρία γερμανικά αυτοκίνητα πατάνε πόδι στην ελληνική αγορά, εμπλουτίζοντας τις premium προτάσεις.

BMW X2

Το νέο μικρό SUV των βαυαρών πάτησε ήδη στην ελληνική αγορά. Η sDrive18i κοστίζει από 33.200 ευρώ. Το μήκος του νέου μοντέλου είναι στα 4,36 μέτρα. Το σπορ παρουσιαστικό του, το πλούσιο τεχνολογικό υπόβαθρο και η πληθώρα επιλογών σε κινητήρες θα αποτελέσουν το δέλεαρ του νέου μοντέλου προς το συνεχώς ανερχόμενο κοινό των SUV.

H νέα

BMW X2 είναι διαθέσιμη στην προσθιοκίνητη έκδοση sDrive20i, με δίλιτρο μοτέρ βενζίνης και απόδοσης 192 ίππων. Σε ντίζελ, η τετρακίνητη xDrive20d καυχιέται ότι προσφέρει οικονομία καυσίμου 4,5 λίτρων και αποδίδει 190 ίππους. Συνδυάζεται με το 7τάχυτο κιβώτιο ή με αυτόματο «8άρι».

Mercedes-Benz CLS

Η νέα CLS που διακρίνεται για την πολυτελή καταγωγή της αλλά και το σπορ παρουσιαστικό της αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά έως τα τέλη της άνοιξης του 2018. Θα προσφέρεται σε πληθώρα επιλογών σε ηλεκτρονικά καλούδια, συστήματα πολυμέσων κ.α. Οι χώροι επαρκούν για τέσσερις ενήλικες. Επίσης, ο χώρος των αποσκευών είναι στα 520 λίτρα. Οι νέοι αγοραστές έχουν τρεις επιλογές σε κινητήρες, δύο ντίζελ και ένα βενζίνης. Συγκεκριμένα θα προσφέρεται στη «βάση» του με την CLS 350 d 4MATIC με 286 ίππους ενώ η CLS 400 d 4MATIC θα αποδίδει 340 ίππους – χάρη στο επίσης ντίζελ κινητήρα 2.9 λίτρων. Σε βενζίνη υπάρχει η CLS 450 4MATIC 3.0 λτ. με εξακύλινδρο μοτέρ με 367 ίππους. Όλα τα μοτέρ θα είναι 6κύλινδρα, σε σειρά.

Audi A7 Sportback

H Αudi αναμένεται να ενισχύσει τη γκάμα της με το νέο A7 Sportback. Mε το μήκος του μοντέλου να προσεγγίζει τα 5,0 μέτρα και το νέο μεταβλητό πλαίσιο της VW, το γερμανικό μοντέλο απλά, εγγυάται τεράστιους χώρους σε μια καμπίνα που θυμίζει θέση business class. Ενδεικτικό αυτού, ότι η ελάχιστη χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ είναι 535 λίτρα.

Η χάιτ τεκ προσέγγιση του είναι εμφανής στο νέο μοντέλο. Το ταμπλό του διαθέτει τρεις οθόνες, που προβάλλουν όλα τα συστήματα πολυμέσων ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ο οδηγός θα μπορεί να αλλάζει αρκετές από αυτές μέσω των φωνητικών εντολών. Θα προσφέρεται με εξακύλινδρο μοτέρ 3 λίτρων που θα διαθέτει ένα ήπιο υβριδικό σύστημα, με παράλληλο ηλεκτρικό κύκλωμα. Θα συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο S-Tronic 7 σχέσεων και θα αποδίδει 340 ίππους.

Keywords
Τυχαία Θέματα