Τραγωδία στη Φλόριντα: Κατέρρευσε πεζογέφυρα - Νεκροί και τραυματίες (pics - vids)


Φόβοι για πολλά θύματα εκφράζουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης μετά από κατάρρευση πεζογέφυρας στη Φλόριντα εντός των εγκαταστάσεων του Διεθνούς Πανεπιστημίου του Μαϊάμι.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον επτά νεκρούς.

Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και ασθενοφόρα έχουν μεταβεί στο σημείο προκειμένου να απεγκλωβιστούν οδηγοί οχημάτων και πολίτες κάτω από τα συντρίμμια.

Η πεζογέφυρα κατέρρευσε περίπου στις 10:30 το πρωί, τοπική ώρα, ενώ στο πανεπιστήμιο ήταν χιλιάδες σπουδαστές και επισκέπτες.

Πηγή

από την πυροσβεστική εξέφρασε την εκτίμηση ότι υπάρχουν πολλοί νεκροί, αλλά δεν ήταν σε θέση να δώσει ακριβές νούμερο, καθώς η επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη.



Η κατασκευή της πεζογέφυρας είχε ξεκινήσει πριν από λίγο καιρό και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, θα παραδιδόταν προς χρήση στις αρχές του 2019.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα αμερικανικά Μέσα, η πεζογέφυρα ζύγιζε 950 τόνους και το κόστος κατασκευής της ξεπερνούσε τα 15 εκατ. δολάρια. Άγνωστα παραμένουν και τα αίτια της κατάρρευσης.

NBC Miami account @nbc6 reports Florida Highway Patrol confirms that "several people are dead" after Miami pedestrian bridge collapses pic.twitter.com/yF055XsTdx

— MSNBC (@MSNBC) March 15, 2018
Keywords
Τυχαία Θέματα