Το μακελειό στο Μάντσεστερ, ο Τζάστιν Μπίμπερ και η έκκληση των θαυμαστών του


Για ακόμη μια φορά, συγκεκριμένα για 13η, η Ευρώπη πάγωσε από τη νέα τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ Άρενα, όπου 22 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους (ανάμεσά τους παιδιά και έφηβοι) και 59 ακόμη τραυματίστηκαν.Η επίθεση σημειώθηκε αμέσως μετά το τέλος της συναυλίας της Αριάνα Γκράντε. Ο δράστης, που σκοτώθηκε αφού πυροδότησε τον εκρηκτικό μηχανισμό, ήταν γνωστός στις Αρχές και το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση.

Το νέο αυτό αιματηρό περιστατικό έχει ανάψει κόκκινο συναγερμό στις

Αρχές, οι οποίες πλέον παίρνουν αυστηρότερα μέτρα σε συναυλιακούς χώρους και θέατρα, για την ασφάλεια του κόσμου.

Την ίδια ώρα, η επικείμενη συναυλία του Τζάστιν Μπίμπερ στο Λονδίνο τον Ιούλιο, αποτελεί θέμα συζήτησης των θαυμαστών του, οι οποίοι τον εκλιπαρούν να την αναβάλει, φοβούμενοι ότι μπορεί και ο ίδιος να πέσει θύμα μίας ενδεχόμενης επίθεσης.

“Ακυρώστε τη συναυλία του Τζάστιν στη Βρετανία, σας παρακαλώ! Τον θέλουμε ασφαλή”, ανέφερε ένας χρήστης του Instagram, απευθυνόμενος στον μάνατζερ του Μπίμπερ, Σκούτερ Μπράουν, που είναι και ο μάνατζερ της Αριάνα Γκράντε.

Η 20χρονη Λιάν Μάρεϊ, που ζει στην Ιρλανδία, έχει αγοράσει εισιτήρια για τη συναυλία του Τζάστιν Μπίμπερ στο Δουβλίνο τον Ιούνιο, όμως μετά την τραγωδία του Μάντσεστερ σκέφτεται σοβαρά να τα πουλήσει.

“Απλά δεν θέλω μία βραδιά που ελπίζω να είναι φοβερήη να καταλήξει σε κάτι σαν το χθεσινό”, δήλωσε στο Reuters η Μάρεϊ. “Είναι τρομακτικό να σκέφτεσαι ότι θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε από μας και πραγματικά δείχνει ότι ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει”.

Keywords
Τυχαία Θέματα