Το "αντίο" του πολιτικού κόσμου για τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη


Τη θλίψη του για το θάνατο της ηθοποιού Ζωής Λάσκαρη εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης και δήλωσε ότι η εκλιπούσα υπήρξε σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής για τον ελληνικό κινηματογράφο και το θέατρο.

Ο Πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια

στους οικείους της και ιδιαιτέρως στο σύζυγό της Αλέξανδρο Λυκουρέζο.

«Φτωχότερο το θέατρο και ο κινηματογράφος μας από σήμερα. Έσβησε ένα από τα πιο λαμπερά αστέρια. Καλό ταξίδι Ζωή!», έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

« Η αγαπημένη Ζωή Λάσκαρη "έφυγε" ξαφνικά! Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της. Καλό Παράδεισο Ζωίτσα...», έγραψε η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην ηθοποιός, Ελίζα Βόζενμπεργκ.

«Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Ζωή Λάσκαρη: θερμά θερμά συλλυπητήρια στην Οικογένειά της! Αγαπημένη Ζωή καλό ταξίδι», ήταν το σχόλιο του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη στο Twitter.

Με ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου αποχαιρέτισε με τη σειρά της τη σπουδαία ηθοποιό. «Σε ευχαριστώ για το τσίπουρο και το τσιγάρο που μοιραστήκαμε. Σε ευχαριστούμε κι για τόσα άλλα» , έγραψε το tweet της η κ.Δούρου αναρτώντας μία ασπρόμαυρη φωτογραφία της Ζωής Λάσκαρη από τα χρόνια της νιότης της.

Την Ζωή Λάσκαρη αποχαιρετά και η Ένωση Κεντρώων: "Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για τον θάνατο της καταξιωμένης και δημοφιλούς καλλιτέχνιδος Ζωής Λάσκαρη. Η σπουδαία ηθοποιός μεσουράνησε επί μισό και πλέον αιώνα στο θεατρικό σανίδι και με το πηγαίο ταλέντο της, άφησε έντονη την σφραγίδα της και υπήρξε μεγάλη η προσφορά της, στον ελληνικό κινηματογράφο. Συλληπητήρια στην οικογένεια της και στους οικείους της".

Keywords
Τυχαία Θέματα