Θεσσαλονίκη: Ο 39χρονος παρέσυρε τα παιδιά στο σπίτι του λέγοντας πως είναι προπονητής μπάσκετ


Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη από την είδηση με τον 39χρονο άνδρα, ο οποίος από τον περασμένο Σεπτέμβριο ασελγούσε εις βάρος δύο αγοριών 11 ετών.

Όπως έγινε γνωστό, ο δράστης πήγαινε μονίμως στο γήπεδο της γειτονιάς με αθλητική αμφίεση και μια μπάλα μπάσκετ στα χέρια.

Εκεί υποδυόταν τον δάσκαλο του μπάσκετ, με αποτέλεσμα να παρασύρει πολλά ανυποψίαστα παιδιά τα οποία τον πίστευαν και θεωρούσαν πως δίπλα του θα κάνουν μια καριέρα που ονειρεύονται.

Ορισμένα τον ακολουθούσαν μέχρι το σπίτι του και εκεί ασελγούσε εις βάρος τους.

Το σπίτι του 39χρονου, που ζει με την 85χρονη μητέρα του, βρίσκεται 500 μέτρα από το γήπεδο μπάσκετ. Χρειάστηκε να βρει το θάρρος ένα από τα δύο αγόρια και να μιλήσει ώστε να αποκαλυφθεί η "αρρώστεια" του δράστη.

Γείτονες λένε ότι η ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία τον υπεραγαπά, δεν γνωρίζει ακόμα την πραγματική αιτία για την οποία οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα της και συνέλαβαν τον 39χρονο καθώς εκείνη, πιστεύει ότι τσακώθηκε με δύο παιδιά και τα έβρισε.

Το δεύτερο πάθος του 39χρονου φέρεται να είναι, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο τζόγος καθώς όπως λένε κάτοικοι της περιοχής έπαιζε στοίχημα στα πρακτορεία της γειτονίας στα οποία ήταν θαμώνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα