Θέλει να μείνει σαν τρελός στον Παναθηναϊκό και να γίνει... ηγέτης


Ήρθε αργά στον Παναθηναϊκό, βιώνει κι αυτός όλα όσα βιώνουν και οι υπόλοιποι, με τα καθημερινά προβλήματα να είναι πάρα πολλά, παρ' όλα αυτά... γουστάρει που είναι στο τριφύλλι. Και σκέφτεται το μέλλον του εκεί, αρκεί να αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Ο λόγος για τον Έργκους Κάτσε. Ο Αλβανός χαφ, που μόνο συμπάθειες έχει έως τώρα στον Παναθηναϊκό, θέλει σαν τρελός να βρίσκεται και την επόμενη σεζόν στον Παναθηναϊκό. Και είναι δεδομένο πως αν η διοίκηση

αλλάξει, εκείνος θα επιχειρήσει να παραμείνει και να ηγηθεί της νέας προσπάθειας του τριφυλλιού.

Οι συμπαίκτες του στο Κορωπί μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον επαγγελματισμό που δείχνει. Ο Κάτσε δεν βλέπει τον Παναθηναϊκό σαν κάτι... εφήμερο. Σαν μια ομάδα που θα κάνει το... αγροτικό του και είτε θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, είτε θα πάει σε άλλη ομάδα.

Γι' αυτό και είναι από τους πρώτους που ρωτάει τι συμβαίνει με τις συζητήσεις του Αλαφούζου για την πώληση της ομάδας. Ενδιαφέρεται και το δείχνει. Το αν θα παραμείνει, όμως, δεν είναι μόνο στο δικό του το χέρι. Και το μέλλον θα δείξει αν Παναθηναϊκός και Κάτσε θα πορευτούν μαζί και στη συνέχεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα