Θα μπει η Μάγκυ Χαραλαμπίδου στο Survivor; Ποιο είναι το πρόβλημα


Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου είναι ένα από τα... μεγάλα ονόματα που έχει σκεφτεί η παραγωγή του Survivor για να ρίξει στο παιχνίδι.

Το θέμα υπάρχει στην επικαιρότητα εδώ και πολύ καιρό, αλλά φαίνεται πως υπάρχουν προβλήματα για την είσοδό της. Τι απαντάει η ίδια;

Διαβάστε τι δήλωσε στο "Secret":

"Έχω μιλήσει με την παραγωγή, μου έχουν εξηγήσει ακριβώς τα πάντα, μου έχουν πει, όπως σε όλους, τι πρόκειται να αντιμετωπίσουμε. Γνωρίζω δηλαδή τι ακριβώς θα συναντήσω. Έχω συζητήσει με την παραγωγή,

υπάρχει καλή πρόθεση και από τις δύο πλευρές, όμως υπάρχει ένα προβληματάκι".

Μήπως το "προβληματάκι" οφείλεται στις αντιρρήσεις του συντρόφου της Αλέξανδρου Σιλβεστρίδη; "Ο Αλέξανδρος δεν έχει πρόβλημα με το να μπω στο παιχνίδι" εξηγεί η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, αλλά αιτία της καθυστέρησης μπορεί να είναι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της:

"Από το ραδιόφωνο μπορώ να λείψω –φαντάζομαι θα αντέξουν οι ακροατές-, όμως έχω και συμβόλαια με εταιρείες με βάση τα οποία θα πρέπει να βρίσκομαι ανά πάσα στιγμή σε ένα στούντιο. Για παράδειγμα, όταν παίζω μουσική στο εξωτερικό και με πάρουν για δουλειά, μπαίνω σε ένα στούντιο και κάνω την ηχογράφηση. Οπότε δεν ξέρω πώς μπορεί να βρεθεί λύση με αυτό… Από την άλλη, η παραγωγή του “Survivor” μου λέει πως θα βρεθεί λύση".

Keywords
Τυχαία Θέματα