Τέλος του μήνα τα νέα διαρκείας του Παναθηναϊκού


Στους ρυθμούς της νέας αγωνιστικής περιόδου κινούνται στον Παναθηναϊκό με ένα από τα ζητήματα που απασχολεί τους φίλους της ομάδας να είναι και η ημερομηνία της παρουσίασης των νέων καρτών διαρκείας. Κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί προς τα τέλη του τρέχοντος μήνα καθώς όλοι οι αρμόδιοι στην πράσινη ΠΑΕ εργάζονται αυτή την περίοδο προκειμένου να ολοκληρώσουν τον σχεδιασμό του πλάνου των καρτών ώστε να μπορέσουν να υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις.

Αυτό που έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό είναι ότι οι τιμές θα είναι σαφώς πιο χαμηλές σε σχέση με την περσινή περίοδο στην προσπάθεια

των ανθρώπων του τριφυλλιού να συμβαδίσουν με τα οικονομικά δεδομένα της εποχής. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι για όσους προμηθευτούν τα νέα εισιτήρια διαρκείας θα προβλέπονται αρκετά προνόμια.

Τα προνόμια αυτά θα αφορούν σε δράσεις που θα τους φέρνουν κοντά στην καθημερινότητα της ομάδας μέσω ξεναγήσεων στο Κορωπί αλλά και συναντήσεων με τον προπονητή της ομάδας, Μαρίνο Ουζουνίδη και τον τεχνικό διευθυντή, Νίκο Λυμπερόπουλο. Βεβαίως, περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές όταν θα υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις από την πλευρά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα