Συνάντηση Μητσοτάκη-Μεϊμαράκη στις 12:30


Σε λίγη ώρα, στις 12:30 το μεσημέρι θα γίνει η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.


Το ραντεβού θα γίνει στο γραφεί του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή. Στόχος του τετ-α-τετ είναι να να λυθούν οι παρεξηγήσεις και να επανακατασταθεί η «ομαλότητα» στο εσωτερικό της Ν.Δ..


Οι σχέσεις των δύο είχαν διαταραχθεί προσφάτως, όταν ο κ. Μειμαράκης μίλησε για «τσάμπα μαγκιές» σε ό,τι αφορά στην πρόθεση της Ν.Δ. να μην ψηφίσει τα μέτρα που θα αποφασιστούν για να κλείσει η αξιολόγηση.


Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 Fm» αναφέρθηκε στη συνάντηση Μητσοτάκη-Μεϊμαράκη. Οπως είπε, μπορούν να συνεργαστούν στο κοινό όραμα της ΝΔ.


«Ο πρόεδρος του κόμματος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει αναπτερώσει την ελπίδα τόσο στο κόμμα, όσο και στον χώρο του κέντρου και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, που κινείται στο ίδιο πλαίσιο, έχουν όλες τις προϋποθέσεις να συμφωνήσουν μεταξύ τους και να συνεργαστούν» τόνισε ο κ. Τζαβάρας και πρόσθεσε: «Τις όποιες διαφωνίες υπάρχουν για θέματα τακτικής πρέπει να τις δούμε στο πλαίσιο των αρχών τής ΝΔ [...] ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφράζει τη γνώμη του αλλά στο τέλος όλοι έχουμε κοινό όραμα να απαλλάξουμε τη χώρα από μια κυβέρνηση που δεν εξυπηρετεί

Keywords
Τυχαία Θέματα