Συγκλονίζει η Sinead O'Connor: Σκέφτομαι την αυτοκτονία, είμαι μόνη μου (vid)

08:18 8/8/2017 - Πηγή: Pagenews

Η τραγουδίστρια Sinead O'Connor προκάλεσε νέα ανησυχία για την ψυχική της υγεία μετά την δημοσιοποίηση ενός βίντεο στο Facebook, στο οποίο αποκαλύπτει ότι ήθελε να αυτοκτονήσει τα τελευταία δύο χρόνια.

Η Ιρλανδή τραγουδοποιός, η οποία έχει διαγνωσθεί με διπολική διαταραχή, ανήρτησε στο Facebook μια δημόσια εξομολόγηση για το τι περνάει, αναφέροντας το πόσο μόνη αισθάνθηκε από όταν έχασε

την επιμέλεια του 13χρονου γιου της.

Στο βίντεο, που δημοσιεύτηκε από το Travelodge στο New Jersey όπου λέει ότι ζει τώρα, η 50χρονη είπε ότι πάσχει από τρεις ψυχικές ασθένειες. «Είμαι μόνη μου, δεν υπάρχει απολύτως κανένας στη ζωή μου.

"Ζω τώρα σε ένα μοτέλ Travelodge στην άκρη του New Jersey.

"[Κανένας] εκτός από τον γιατρό μου, τον ψυχίατρό μου - ο οποίος είναι ο πιο γλυκός άνθρωπος στη γη που λέει ότι είμαι η ήρωάς του - και αυτό είναι το μόνο πράγμα που με κρατά ζωντανή αυτή τη στιγμή. Το γεγονός ότι είμαι η αιματηρή του ήρωας ... και αυτό είναι κάπως αξιολύπητο".

Η Sinead O'Connor, η οποία έχει αποκαλύψει ότι πάσχει από διπολική διαταραχή, εξηγεί στο βίντεο ότι «η πνευματική ασθένεια δεν είναι όπως τα ναρκωτικά, δεν νοιάζεται για το ποιος είσαι και το χειρότερο είναι το στίγμα που αφήνει. Ξαφνικά όλοι όσοι υποτίθεται ότι σε αγαπάνε και σε φροντίζουν σου συμπεριφέρονται σαν σκουπίδι. Είναι σαν κυνήγι μαγισσών».

«Αν εξαρτιόταν μόνο από εμένα θα είχα φύγει. Θα πήγαινα να βρω τη μητέρα μου... γιατί τα τελευταία δύο χρόνια περπατώ μόνη μου στη Γη σαν τιμωρία γιατί έχω ψυχολογικό πρόβλημα και εκνευρίζομαι γιατί κανείς δεν με φροντίζει» συνεχίζει στην εξομολόγησή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα