Συγκλονιστική η μητέρα του γνωστού ως ''δράκου'' του Αμαρουσίου, στο Δικαστήριο

19:05 6/3/2017 - Πηγή: Pagenews

Στην δύσκολη θέση να καταθέσει για τον γιο της βρέθηκε σήμερα η μητέρα του ανθρώπου που κατηγορείται για τις σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον ανύποπτων γυναικών στο Μαρούσι.

Η μητέρα του κατηγορουμένου αναγκάστηκε να αποκαλύψει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τους διαλόγους που είχε με τον γιο της, προκειμένου να καταδείξει το βάθος του ψυχωσικού συνδρόμου το οποίο τον ταλαιπωρούσε, σύμφωνα και με τον ψυχίατρο και τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας, κ. Δ. Σούρα.

Κατά τα λεγόμενα της μητέρας, ο φερόμενος ως δράστης είχε κλειστεί στον εαυτό του έχοντάς τον παραμελήσει εντελώς,

είχε παράξενη συμπεριφορά, μιλούσε μόνος του, ενώ της είχε πει ότι συχνά άκουγε φωνές που του έλεγαν κάθε φορά που έβλεπε μία γυναίκα, ''χούφτωσ' την-χούφτωσ' την''. Στο πρόσωπό τους, όπως είπε η ταλαιπωρημένη μητέρα, έβλεπε την πρώην ερωμένη του με την οποία είχε χωρίσει, κάτι που δεν μπορούσε να χωνέψει και να αποδεχτεί.

Η υπερασπιστική γραμμή του κατηγορούμενου, στόχευσε στην αναγνώριση μειωμένου καταλογισμού του κατηγορουμένου, έτσι ώστε να μετατραπεί η κατηγορία από ''απόπειρα βιασμού'' σε ''προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας''.

Η δίκη διεκόπη για τις 28 Μαρτίου οπότε και θα συνεχιστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα