Στον "αστερισμό" των Τζόρνταν - Ολάζουον ο Αντετοκούνμπο (video)


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τους Μιλγουόκι Μπακς στο ΝΒΑ, με τον Έλληνα διεθνή να οδηγεί την ομάδα του Τζέισον Κιντ στην επικράτηση επί των Μάτζικ με 93-89, μετά από τρεις σερί ήττες.

Το.. κοντέρ έγραψε 21 πόντους (9/9 βολές, 6/11 δίποντα, 0/2 τρίποντα), 10 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 5 κλεψίματα, 3 τάπες και 4 λάθη σε 38 λεπτά συμμετοχής.

Έτσι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σημείωσε το πρώτο το τριπλ-νταμπλ για φέτος, ωστόσο, έγραψε και ιστορία, καθώς είναι

ο τρίτος παίκτης που κατάφερε να σημειώσει αυτή την επίδοση (21 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 5 κλεψίματα, 3 τάπες) μετά τους Μάικλ Τζόρνταν και Χακίμ Ολάζουον.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο "Greek Freak" γνώρισε την αποθέωση από κοινό και συμπαίκτες, ενώ και ο προπονητής του, Τζέισον Κιντ, δήλωσε "περιμένουμε να είναι κάθε βράδυ σταθερά καλός στα 21 του χρόνια και αυτό δεν είναι δίκαιο. Ξέραμε πως ο Γιάννης μπορούσε να γεμίσει τη στατιστική του και το επόμενο βήμα ήταν να το κάνει αυτό και να κερδίζουμε. Ζητάμε και περιμένουμε πολλά από αυτόν, αλλά είναι μόλις 21 ετών και μαθαίνει συνέχεια. Είναι βαρύ το φορτίο του, αλλά κάνει εξαιρετική δουλειά" σημείωσε ο κόουτς των Μπακς.

Ενδεικτικό της μεγάλης εμφάνισης του Αντετοκούνμπο είναι το ότι το video με την χθεσινή εμφάνιση του είναι πρώτο στο επίσημο κανάλι του NBA στο YouTube.

Keywords
Τυχαία Θέματα