Στις 500.000 οι συνδρομητές της Cosmote TV


Στις 500 χιλιάδες έφτασαν οι συνδρομητές της COSMOTE TV, που συνεχίζει προσφέροντας ολοκληρωμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα, μαζί με προηγμένες διαδραστικές και on the go υπηρεσίες.

«Το 2016, μία χρονιά δύσκολη για την αγορά, η COSMOTE TV συνέχισε να αναπτύσσεται. Έχοντας ήδη ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο, επενδύσαμε σε νέο περιεχόμενο και εισάγαμε τεχνολογικά προηγμένες υπηρεσίες, απαντώντας στην ανάγκη των συνδρομητών μας για προσωποποιημένη τηλεθέαση. Το 2017, και καθώς

η αγορά ωριμάζει, θα συνεχίσουμε να εστιάζουμε σε νέες υπηρεσίες και την εμπειρία του πελάτη», είπε ο Executive Director της COSMOTE TV, Δημήτρης Μιχαλάκης.

Μέσα στο 2016, η COSMOTE TV εισήγαγε πρώτη τη hybrid τεχνολογία, παρέχοντας τηλεοπτικές υπηρεσίες νέας γενιάς. Συνδέοντας τον αποκωδικοποιητή τους στο Internet, οι συνδρομητές μπορούν να γυρίζουν τον χρόνο πίσω (COSMOTE Replay TV), να παρακολουθούν προγράμματα on demand (COSMOTE Cinema on Demand & COSMOTE TV Plus), να κάνουν εγγραφές σε εξωτερικό σκληρό δίσκο (PVR), να βλέπουν τηλεόραση στο smartphone, το tablet ή το PC/laptop (COSMOTE TV GO).

Ήδη πάνω από 250 χιλιάδες συνδρομητές έχουν μεταβεί στη hybrid υπηρεσία και συνεχώς αυξάνονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα