Στήνουν καρτέρι στον μανιακό δολοφόνο των ταξί


Με αργούς ρυθμούς προχωράνε οι έρευνες για τον εντοπισμό του μανιακού δολοφόνου των ταξιτζήδων. Μπορείς πηγές από την αστυνομία αν έλεγαν πριν από λίγες μέρες πως βρίσκονται στα ίχνη του και είναι θέμα χρόνου να τον συλλάβουν, ωστόσο ο καιρός περνάει και ο δράστης κυκλοφορεί ελεύθερος.

Το νέο σχέδιο της αστυνομίας αφορά τα... καρτέρια που θα στήσει μέσω καμερών αλλά και αστυνομικών με πολιτικά ρούχα σε συγκεκριμένα φανάρια στην οδό Κηφισίας.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο» στελέχη της ΕΛ.ΑΣ που ασχολούνται

με την υπόθεση υποστηρίζουν ότι δράστης και στις δύο επιθέσεις εναντίον οδηγών επιβιβάστηκε στα ταξί τη στιγμή που το όχημα ήταν ακινητοποιημένο σε κάποιο φανάρι όχι σε ένα τυχαίο σημείο των δρόμων σταματώντας τους με σινιάλο.

Μάλιστα οι αστυνομικοί στην προσπάθεια να αποκωδικοποιήσουν τις κινήσεις του δράστη αναφέρουν πως η πρόθεσή του είναι να διαπιστώνει πρώτα ότι το ταξί δεν έχει άλλους πελάτες μέσα και ότι ταιριάζει το προφίλ του οδηγού στους δολοφονικούς του στόχους.

Το GPS έδειξε τα φανάρια

Πως καταλήγουν στα φανάρια οι άνθρωποι που ασχολούνται με την υπόθεση; Λόγω του GPS.

Στη δολοφονία του 52χρονου οδηγού ταξί στις 28 Φεβρουαρίου, οι αστυνομικοί εξετάζοντας την πορεία που ακολούθησε από το σπίτι του έως το σημείο της δολοφονίας, μέσω του συστήματος εντοπισμού θέσης (GPS), διαπίστωσαν ότι όλες οι στάσεις που έκανε με το όχημα ήταν σε φωτεινούς σηματοδότες.

Keywords
Τυχαία Θέματα