Στα άκρα οι σχέσεις Παναθηναϊκού-Ευρωλίγκας: Το νέο «χτύπημα» του Μπερτομέου

18:13 9/4/2018 - Πηγή: Pagenews

Η κόντρα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με την Euroleague καλά κρατεί. Αυτή τη φορά η διοργανώτρια αρχή της Euroleague πρόσθεσε ένα ακόμα επεισόδιο στην κόντρα των δύο πλευρών. Κι αυτό γιατί άσκησε νέα πειθαρχική διαδικασία κατά του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Αφορμή

για τη διαδικασία αυτή ήταν ένα ποστάρισμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, μετά το πέρας του αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, στην Ιταλία, στο οποίο άσκησε κριτική κατά των διαιτητικών αποφάσεων της αναμέτρησης της 30ης αγωνιστικής στο Mediolanum Forum.

Πλέον, άνοιξε νέος φάκελος από πλευράς Euroleague και θα κινηθεί νέα πειθαρχική διαδικασία. Και όλα αυτά μόλις 3 μέρες πριν από το συμβούλιο των μετόχων της διοργάνωσης, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 12 Απριλίου, στη Μαδρίτη, όπου και θα συζητηθεί το θέμα των αντιδράσεων του Δημήτρη Γιαννακόπουλου κατά της διοργανώτριας αρχής.

Με τα πλέι οφ της διοργάνωσης να πλησιάζουν η κόντρα Γιαννακόπουλου-Euroleague δείχνει να βρίσκεται στην κορύφωσή της, με τη νέα κίνηση της Euroleague να φέρνει καινούργια δεδομένα στην υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα