Σκέφτεται ακόμη και παραίτηση ο Ουζουνίδης!


Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μοιάζει να είναι η μοναδική σταθερά που διαθέτει ο Παναθηναϊκός σε μία "ρευστή" εποχή, όμως είναι πιθανό σύντομα να εκλείψει και αυτή αφού η αβεβαιότητα γύρω από το ιδιοκτησιακό εξαντλεί τα ψυχολογικά αποθέματα του 48χρονου προπονητή.

Τα λεγόμενα του Ουζουνίδη στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Παναιτωλικό, φανέρωσαν τον έντονο

προβληματισμό του. Είναι σαφές ότι δεν ξέρει εάν πρέπει να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία, χωρίς να γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι για την ομάδα.

Κυρίως, αυτό που τον ενοχλεί περισσότερο είναι ότι δεν έχει ενημέρωση από κανέναν, αφού ούτε ο Αλαφούζος, ούτε οι άλλοι διοικούντες είναι σε θέση να του πουν κάτι συγκεκριμένο. Μία κατάσταση που δεν του επιτρέπει να δουλέψει όπως θα ήθελε με τους ποδοσφαιριστές.

Mάλιστα όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης, ο Έλληνας τεχνικός θέλει να συναντηθεί άμεσα με τον κ. Αλαφούζο, προκειμένου να σταματήσει να υπάρχει αβεβαιότητα στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο Ουζουνίδης έχει τη διάθεση να μείνει, αρκεί να λάβει εγγυήσεις και αυτές να τηρηθούν. Αλλά, επειδή η έννοια "συνέπεια" είναι άγνωστη στον Παναθηναϊκό των τελευταίων μηνών, πλέον η παραίτηση του είναι ένα ενδεχόμενο που δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα