Πλήθος κόσμου στη Μητρόπολη για το ύστατο χαίρε στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη (pics &vid)


Σήμερα Τετάρτη 31 Μαΐου, στις 15:00, στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, με τιμές εν ενεργεία πρωθυπουργού θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του πρώην πρωθυπουργού και επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, σύμφωνα με ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Η σορός του πρώην πρωθυπουργού έφτασε καλυμμένη με την ελληνική σημαία στη Μητρόπολη, όπου θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία στις 3 μετά το μεσημέρι. Τη σορό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη υποδέχθηκε

η οικογένειά του λίγο μετά τις 7, με επικεφαλής τον γιο του Κυριάκο Μητσοτάκη και την κόρη του Ντόρα Μπακογιάννη.

Τους επικήδειους θα εκφωνήσουν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, και ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη Μητρόπολη Αθηνών έφτασε το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα και τον γιο του για να αποχαιρετήσουν τον πρώην πρωθυπουργό και επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανώς συγκινημένος αγκάλιασε τον γιο του, μπροστά στο φέρετρο του πατέρα του, η οποία είναι καλυμμένη με την ελληνική σημαία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογένεια του πρώην πρωθυπουργού ζήτησε να εξαιρεθεί η κηδεία από δημόσια δαπάνη.

Η κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη θα γίνει την Πέμπτη 1η Ιουνίου, στη γενέτειρά του, στα Χανιά, στο νεκροταφείο του Αργουλιδέ, αφού προηγηθεί επιμνημόσυνη δέηση στην Αγία Μαγδαληνή Χαλέπας, στις 15:00.

Από τη Δευτέρα 29 Μαΐου, έχει ανοίξει βιβλίο συλλυπητηρίων στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο.



Πλήθος κόσμου στη Μητρόπολη αποχαιρετά τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Ο κόσμος που εισέρχεται στον ναό στέκεται στην ουρά που έχει σχηματιστεί και αναμένει υπομονετικά να έρθει στιγμή που θα αποχαιρετίσει τον επίτιμο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος «έφυγε» στα 99 του χρόνια πλήρης ημερών.



Keywords
Τυχαία Θέματα