Ρότζερ Φέντερερ: Ξανά στην κορυφή του Open της Αυστραλίας (pics &vid)


Ο Ελβετός τενίστας Ρότζερ Φέντερερ, νίκησε τον Κροάτη, Μάριν Τσίλιτς, στον τελικό του Open της Αυστραλίας και πανηγύρισε το 20ό τρόπαιό του σε τουρνουά γκραν σλαμ.

Παρά την αντίσταση του Τσίλιτς, ο 36χρονος Φέντερερ επικράτησε και κατέκτησε για έκτη φορά στην καριέρα του τον τίτλο στο φημισμένο τουρνουά της Μελβούρνης (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018).

Μάλιστα ο «βασιλιάς» δήλωσε πως θέλει να διεκδικήσει και του χρόνου το τρόπαιο στο αυστραλιανό τουρνουά και να ξεπεράσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος κι αυτός έχει κατακτήσει

έξι φορές το Open.

«Ναι θα ήθελα πολύ να παίξω και του χρόνου στο τουρνουά. Ελπίζω να είμαι καλά και να διεκδικήσω ξανά το τρόπαιο», τόνισε σχετικά ο Ελβετός σούπερ σταρ και κατέληξε λέγοντας «Κέρδισα τρία μεγάλα τουρνουά τον τελευταίο χρόνο. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Πρέπει να συνεχίσω τον καλό προγραμματισμό, να παραμείνω διψασμένος και καλά πράγματα θα συνεχίσουν να συμβαίνουν. Δε νομίζω πως η ηλικία είναι πρόβλημα. Είναι απλά ένας αριθμός. Πρέπει παρόλα αυτά να παραμείνω προσεκτικός με το πρόγραμμα και να αποφασίζω πάντα για τους στόχους και τις προτεραιότητές μου. Αυτό θα καθορίσει το πόση επιτυχία θα έχω στο μέλλον.»

Always a joy to watch you play, @rogerfederer. 20 Grand slams.. What an achievement! #AusOpen #Federer pic.twitter.com/ThN1AbgQT0

— Sachin Tendulkar (@sachin_rt) January 28, 2018

Norman looks even more shiny in the daytime

Keywords
Τυχαία Θέματα