Ρόμπερτ Ντε Νίρο: "Ο Τραμπ παραμένει ηλίθιος"


Καλεσμένος σε εκδήλωση του Fulfillment Fund, οργάνωσης που προωθεί την τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Αμερική βρέθηκε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο οποίος όταν κλήθηκε να καταθέσει την άποψή του, χρησιμοποίησε το παράδειγμα του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

«Η εκπαίδευση σε κολέγια είναι σημαντική, αλλά η εκπαίδευση χωρίς ανθρωπιά είναι αμάθεια. Κοιτάξτε τον Πρόεδρό μας. Σπούδασε στο πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνιας, έχει λάβει ποιοτική εκπαίδευση, αλλά παραμένει

ένας ηλίθιος», είπε αρχικά στην ομιλία του.

Ένας από τους ακροατές, στο άκουσμα του Τραμπ αντέδρασε, με τον γνωστό ηθοποιό να υποστηρίζει τα λεγόμενά του και να τονίζει πως «αυτή είναι η αλήθεια. Πρέπει να κάνουμε κάτι γι αυτό, συγγνώμη. Δεν έχει καμία αίσθηση ανθρωπιάς ή συμπόνιας».

«Αλλά όσο η ηγεσία της χώρας μας είναι τόσο φρικτή και τόσο διεφθαρμένη, θα μιλάω ανοιχτά όπου βρίσκομαι. Η σιωπή ενάντια σε έναν τέτοιο κακοποιό σε κάνει συνένοχο και απόψε είναι η κατάλληλη στιγμή, γιατί ο Τραμπ αντιμετωπίζει την εκπαίδευση ως παπαγαλία, έναν τρόπο να αποκτάς χρήματα σε βάρος των κορόιδων», κατέληξε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα