Ρεάλ: Θέλει τον Κέιν και δίνει 200 εκατομμύρια


Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να εκταμιεύσει 200 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον 24χρονο διεθνή επιθετικό των «Πετεινών» του Λονδίνου (ο οποίος έχει σκοράρει πάνω από 100 φορές σε όλες τις διοργανώσεις από το 2014), στο πρόσωπο του οποίου βλέπουν τον ιδανικό αντικαταστάτη του Κριστιάνο Ρονάλντο για την επόμενη δεκαετία.

Ο Χάρι Κέιν διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του σκοράροντας 13 γκολ μέσα στον Σεπτέμβριο, μια επίδοση που συγκρίνεται μόνο με αυτές των Λιονέλ

Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η αλήθεια είναι ότι η σεζόν δεν ξεκίνησε ιδανικά για τον ίδιο. Ο Χάρι Κέιν έμεινε «άσφαιρος» τον Αύγουστο στα τρία πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος της Premier League, με την Τότεναμ να έχει τον φτωχό απολογισμό μιας νίκης, μιας ισοπαλίας και μιας ήττας. Όμως, με το που μπήκε ο Σεπτέμβριος και το φθινόπωρο είναι πραγματικό… μυδράλιο.

Ο Άγγλος επιθετικός σκοράρει κατά ριπάς και οδηγεί την ομάδα του εκ του ασφαλούς. Τα «σπυρούνια» μετρούν τρεις νίκες και μια ισοπαλία εντός συνόρων και δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο Champions League.

Keywords
Τυχαία Θέματα