Πυροβολισμοί στο Καπιτώλιο-Άνδρας με δίκυκλο ο φερόμενος ως δράστης


Σύμφωνα με τις αμερικάνικες αρχές, άνδρας έπεσε με την μηχανή του πάνω σε φρουρό που βρισκόταν έξω από το κτίριο και ακολούθησαν πυροβολισμοί. Όπως μεταδίδει το πρακτορείο RT, η αστυνομία έχει αποκλείσει τους δρόμους γύρω από την περιοχή του Καπιτωλίου ύστερα από πυροβολισμούς που ακούστηκαν. Επίσης, με εντολή της Αστυνομίας, τα βουλευτικά γραφεία επίσης γύρω από την περιοχή παραμένουν κλειδωμένα..

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ έχουν κλείσει και οι γύρω δρόμοι. Συγκεκριμένα, μεγάλη αστυνομική δύναμη έχει αποκλείσει την περιοχή

γύρω από τον Βοτανικό κήπο που βρίσκεται στα νότια του Καπιτωλίου ενώ σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες παρατηρείται ιδιαίτερη κινητοποίηση στις περιοχές γύρω από τις λεωφόρους Washington και Independence. Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής αστυνομίας στο δίκτυο WTVD, ο άνδρας έχει συλληφθεί και ανακρίνεται, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά το συμβάν με τη μηχανή, ο άνδρας προσπάθησε να ξεφύγει και οι αστυνομικοί απάντησαν με πυρά.

Keywords
Τυχαία Θέματα