Πορνοστάρ "συνελήφθη" με 2 θαυμάστριες σε τουαλέτα εστιατορίου


Να ερωτοτροπεί με 2 θαυμάστριές του σε τουαλέτα εστιατορίου στη Γένοβα, "συνελήφθη" σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa ο… γνωστός πορνοστάρ Ρόκο Σιφρέντι.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Σιφρέντι απομακρύνθηκε από τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου στην Σάντα Μαργκερίτα Λίγκουρε, όταν οι πελάτες διαμαρτυρήθηκαν για τις κραυγές απόλαυσης που προέρχονταν από την τουαλέτα.

Μετά την παρατήρηση του ιδιοκτήτη τελικά ο 52χρονος Σιφρέντι και οι νεαρές που τον συνόδευαν αποχώρησαν από το εστιατόριο, επιτρέποντας στους πελάτες να απολαύσουν το γεύμα τους χωρίς… παρεμβολές.

Εντούτοις, ο Σιφρέντι μετά τη διάσταση που έλαβε το περιστατικό, πέρασε στην αντεπίθεση, υποστηρίζοντας ότι όσα είδαν το φως της δημοσιότητας δεν ισχύουν.

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός, μάλιστα, απειλεί με μηνύσεις και ισχυρίζεται πως πρόκειται για κατασκευασμένη είδηση.

«Και μόνο η ιδέα ότι μπορεί κάποιος να σκεφτεί πως το έχω ανάγκη για διαφήμιση, με θυμώνει. Όχι μόνο δεν το έχω ανάγκη, αλλά όλο το γεγονός αρχίζει να με ενοχλεί», δήλωσε ο Σιφρέντι διαψεύδοντας το πρακτορείο Ansa.

Keywords
Τυχαία Θέματα