ΠΑΟΚ: "Ματιές" σε Στοΐλκοβιτς και Πέτροβιτς (vids)


​Γεννημένος στις 24/8/1992, ο Νίκολα Στοΐλκοβιτς αγωνίζεται εδώ και δυο χρόνια στην Μπράγκα, με την φανέλα της οποίας μετράει 24 γκολ και έξι ασίστ σε 80 παιχνίδια.

Στην Τσουκαρίτσκι, από την οποία πήρε μεταγραφή για το πορτογαλικό πρωτάθλημα, είχε γράψει 32 γκολ και εννιά ασίστ σε 88 παιχνίδια, με τα νούμερά του να παρουσιάζουν μια σχετική σταθερότητα. Από τον Μάρτο του 2016 έχει γράψει και τέσσερις συμμετοχές στην εθνική Σερβίας.

Όσον

αφορά στον Ράντοσαβ Πέτροβιτς, είναι γεννημένος στις 8/3/1989 και είναι διεθνής με την εθνική Σερβίας από το 2009, με 44 συμμετοχές και δυο τέρματα. Είναι ανασταλτικός μέσος και στη μέχρι τώρα καριέρα του έχει φορέσει έξι διαφορετικές φανέλες.

Συγκεκριμένα αυτές των Σπόρτινγκ Λισαβώνας (στην οποία ανήκει) με τρεις συμμετοχές, Ρίο Άβε (στην οποία αγωνίστηκε ως δανεικός στο δεύτερο μισό της σεζόν) με 13 συμμετοχές, Ντινάμο Κιέβου με δώδεκα συμμετοχές και ένα γκολ, Μπλάκμπερν με 24 συμμετoχές, Γκεντσλερμπιρλίγκι με 84 συμμετοχές, δέκα γκολ και έξι ασίστ, και Παρτίζαν με 102 συμμετοχές, 18 γκολ και εννιά ασίστ.

Keywords
Τυχαία Θέματα