ΠΑΟΚ - Λάρισα 3-0: Σοβαρός και (ξανά) πρώτος!


ΠΑΟΚ - ΑΕ Λάρισας 3-0: Επαναφορά στην κορυφή για την ομάδα του ΠΑΟΚ που δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στην ομάδα της ΑΕΛ, σημειώνοντας τρία γκολ στην Τούμπα, χάνοντας ευκαιρίες και για άλλα τέρματα.

Στο 12ο λεπτό, ο Βιεϊρίνια έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Πρίγιοβιτς με νέα κεφαλιά έστρωσε τη μπάλα στον Σάκχοφ, ο οποίος δεν

δυσκολεύτηκε να νικήσει τον πορτιέρε της Λάρισας, ανοίγοντας το σκορ από νωρίς στην Τούμπα (1-0).

Στο 40ο λεπτό, ο Πέλκας ανέλαβε την εκτέλεση του κόρνερ και βρήκε όμορφα τον Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά και στη συνέχεια ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών του σε ένα από τα πιο δυνατά στιγμιότυπα της αναμέτρησης (2-0).

Το ''κερασάκι'' στην ''τούρτα'' για τον ΠΑΟΚ μπήκε από τον... συνήθη ύποπτο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Πέλκα και με ωραίο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό σκορ στην αναμέτρηση (3-0).

Πλέον, η κατάσταση στην κορυφή έχει ως εξής: Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος με 49 βαθμούς, δύο περισσότερους από τη δεύτερη ΑΕΚ, που έχει 47, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στους 40, μετά την αφαίρεση τριών βαθμών για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα