Παντρεμένος με Ελληνίδα ο Ντεφούρ, που θέλει ο Ολυμπιακός! (pics)

18:54 6/6/2017 - Πηγή: Pagenews

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού να τον εντάξει στο δυναμικό του δεν είναι το μοναδικό ελληνικό στοιχείο στην καριέρα του Στίβεν Ντεφούρ.

Ο Βέλγος μέσος με τον εξαιρετικά ιδιόρρυθμο χαρακτήρα ήταν παντρεμένος για 18 μήνες (2011-13) με την Ειρήνη Μπισδίκη, κόρη του Κώστα Μπισδίκη, ο οποίος είχε αγωνιστεί στο Βέλγιο με τη φανέλα της Thor Waterschei.

Η Μπισδίκη ήταν ο παιδικός έρωτας του Ντεφούρ

και ο γάμος του ζευγαριού είχε προκαλέσει απίστευτα σχόλια στο Βέλγιο, λόγω των πολύ αυστηρών μέτρων ασφαλείας, αλλά και της απίστευτης επίδειξης χλιδής (λιμουζίνες, Φεράρι, Ρολς Ρόις, αμέτρητοι σωματοφύλακες), κάτι που είχε ενοχλήσει αφάνταστα τον πατέρα του Ντεφούρ, Ζακ ο οποίος είχε κάνει απίστευτες δηλώσεις στα Μ.Μ.Ε.: «Πρέπει να είμαι φειδωλός στα λόγια μου γιατί δεν θέλω να πληγώσω το γιο μου, αλλά αυτός ο γάμος δεν τον εκφράζει.

Λυπήθηκα πραγματικά γιατί άκουσα πολλά υποτιμητικά σχόλια. Οι γάμοι του Στάινεν και του Λόμπαρτς (Βέλγοι διεθνείς) καλύφθηκαν πολύ πιο όμορφα από τα Μ.Μ.Ε».

Μάλιστα οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν την οργή του Ντεφούρ, ο οποίος στράφηκε εναντίον του ίδιου του πατέρα του: «Αν έχει ένα πρόβλημα με το γάμο μου, ας έρθει να μου το πει μπροστά μου κι όχι να τα διαδίδει μέσω των εφημερίδων».

Ο γάμος του ζευγαριού που παρομοιάστηκε με αυτόν του ζεύγους Μπέκαμ δεν έμελλε να κρατήσει πολύ. Στις 15 Ιανουαρίου του 2015, ο Βέλγος διεθνής που τότε αγωνιζόταν στην Πόρτο με ένα Tweet ανακοίνωσε το διαζύγιο του ζευγαριού, χωρίς να ανακοινώσει τους λόγους.

Σύμφωνα με το περιοδικό Weekblad Story, η ρήξη επήλθε όταν ο Ειρήνη έπιασε τον Ντεφούρ να την απατάει με μία 19χρονη και μάλιστα την ημέρα των Χριστουγέννων!

Πληροφοριακά τα τελευταία τρία χρόνια, ο Βέλγος μέσος έχει σταθεροποιηθεί στην αγκαλιά της 26χρονης Ορνέλα Μοντάνια, η οποία δούλευε ως σερβιτόρος σε μπαρ των Βρυξελλών, όταν την γνώρισε ο Ντεφούρ σε μία από τις βραδυνές του εξόδους.

Keywords
Τυχαία Θέματα