Πάντα το ήθελα !


H αλήθεια είναι ότι πάντα το ήθελα κι όσοι με ξέρουν καλά, γνωρίζουν ότι ανέκαθεν μου άρεσε να γράφω. Αυτό που έλειπε ήταν, η αφορμή να το πώ(;), η στήριξη(;), το κατάλληλο περιβάλλον (;) ώστε όλο αυτό που με χαρά και ευχαρίστηση κάνω τόσα χρόνια, να αποκτήσει μια πιο συγκεκριμένη «μορφή», να γίνετε σταθερά και φυσικά και να έχει ανθρώπους στους οποίους απευθύνεται (πέραν των 5-6 κολλητών).

Κάπως έτσι λοιπόν εμφανίστηκε στην καθημερινότητα μου το Pagenews.gr Το σάιτ που υπόσχεται ν αλλάξει και (γιατί όχι...) να ταράξει τα νερά της διαδικτυακής μας ενημέρωσης! Προσωπικά

το pagenews.gr μου έδωσε την δυνατότητα να ανήκω σε μια πολύ ωραία παρέα, με καλή διάθεση, με όρεξη για δημιουργία καινούργιων πράγματων, μια παρέα που φαίνεται πως ήρθε και θα μείνει καθώς την απαρτίζουν ξεχωριστοί και αξιόλογοι άνθρωποι από όλους τους χώρους.

Στο pagenews.gr από την πρώτη του Φλεβάρη και κάθε μέρα, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή θα μοιράζομαι μαζί σας, σκέψεις, ιδέες, πράγματα που μου τράβηξαν την προσοχή, στο διαδίκτυο, στη μόδα, την ομορφιά, το fitness, τη μουσική. Για όλα αυτά που άκουσα, που είδα, που έζησα. Από βιβλία και μπαρ μέχρι τη γόβα ή το sneaker που δοκίμασα και ένιωσα πραγματικά σταχτοπούτα.

Η επικοινωνία θα είναι πάντα ανοιχτή! Προτάσεις κι ιδέες, καλοδεχούμενες! Γιατί στο pagenews.gr στόχος είναι η αληθινή, η πραγματική προσέγγιση σε όλα τα πράγματα. Υπάρχει πιο πραγματικό από αυτό που ο καθένας από μας ζεί και μοιράζεται;

Τα λέμε την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου!

Keywords
Τυχαία Θέματα