Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 2-2: Βαθμός με Μάτος για τον ΠΑΟΚ


Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 2-2: Συναρπαστικό παιχνίδι, από πλευράς εξέλιξης στη Νέα Σμύρνη, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει το προβάδισμα λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κουλούρη (41'), τον Πανιώνιο να γυρίζει... τούμπα το ματς με τους Σπιριντόνοβιτς και Γεσίλ και τον

Μάτος με ''χρυσή'' κεφαλιά στο 93' να σώζει την ομάδα του Λουτσέσκου από σίγουρη ήττα (2-2).

Το ματς

Ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που διεκδίκησε με αξιώσεις το πρώτο γκολ στο παιχνίδι, χάνοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες στο 12ο αλλά και στο 14ο λεπτό με τον Ευθύμη Κουλούρη. Στην πρώτη φάση, ο νεαρός προσπάθησε να νικήσει τον Κότνικ με άμεσο σουτ μετά το γύρισμα του Κάμπος, αλλά ο γκολκίπερ του Πανιωνίου έκλεισε καλά τη γωνία του, ενώ αργότερα, η προσπάθεια του με το... στήθος βρήκε το δοκάρι του Πανιωνίου. Η ομάδα του Λουτσέσκου συνέχιζε να πιέζει εκμεταλλευόμενη την... ανυπαρξία του Πανιωνίου στο πρώτο μέρος, χάνοντας νέα ευκαιρία με τον Κάμπος στο 26ο λεπτό, για να βρει τη λύτρωση με τον Κουλούρη. Στο 39ο λεπτό, έπειτα από τραγικό λάθος της άμυνας, ο νεαρός έφυγε τετ-α-τετ με τον Κότνικ, εκείνος τον ανέτρεψε, με τον διαιτητή να υποδεικνύει το σημείο του πέναλτι. Ο Κουλούρης δεν λάθεψε και ο ΠΑΟΚ μπήκε... οδηγός στα αποδυτήρια (0-1, 41').

Τα δεδομένα έμελλε να αλλάξουν στο δεύτερο μέρος, καθώς ο κακός Πανιώνιος του πρώτου ''κομματιού'' είχε αλλάξει άρδην την εικόνα του, φτάνοντας στην ισοφάριση στην πρώτη ουσιαστική φάση του στο ματς. Στο 48ο λεπτό, ο Σπιριντόνοβιτς με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Ρέι, ο οποίος δεν είχε καλή τοποθέτηση, ισοφαρίζοντας σε 1-1 (48'). Οι παίκτες του Λουτσέσκου ξεπέρασαν σταδιακά το σοκ της ισοφάρισης και από το 60ο λεπτό και έπειτα είχαν... κατασκηνώσει έξω από την περιοχή του Κότνικ, ψάχνοντας το δεύτερο γκολ τους στο παιχνίδι. Στο 74', ο Κότνικ έβγαλε την εξ επαφής κεφαλιά του Πέλκα, ενώ στο 77' ο ίδιος παίκτης σούταρε ελάχιστα άουτ από το ύψος της μικρής περιοχής. Στο 84' ο Πρίγιοβιτς αστόχησε από πλεονεκτική θέση και λίγο αργότερα, ο ΠΑΟΚ το ''πλήρωσε'' βλέποντας τον Γεσίλ να φεύγει στην αντεπίθεση και να σκοράρει για το 2-1 (86'). Εν τέλει, ο ''δικέφαλος'' δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα, διασώζοντας την παρτίδα στο 93ο λεπτό, με τον Βιεϊρίνια να εκτελεί φάουλ και τον Μάτος με κεφαλιά να διαμορφώνει το τελικό σκορ (2-2, 93').

Keywords
Τυχαία Θέματα