Παναθηναϊκός: Τα πλάνα του Ουζουνίδη για το ντέρμπι


Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού εν όψει του αυριανού μεγάλου και σημαντικού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο. Ένα ντέρμπι που επί της ουσίας ξεκινάει έναν αγωνιστικό... Γολγοθά για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου έχει μόνο δύσκολα παιχνίδια να δώσει.

Συγκεκριμένα, οι "πράσινοι" μετά τον Ολυμπιακό

έχουν να αντιμετωπίσουν μέχρι τη 15η αγωνιστική στη Λεωφόρο τους ΑΕΚ και Πανιώνιο και εκτός έδρας τους Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο, ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Ένα πρόγραμμα - φωτιά, με εφτά συνεχόμενους δύσκολους αγώνες, που θα κρίνει ουσιαστικά τους στόχους της ομάδας για τη συνέχεια.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει πάρει τις αποφάσεις του για τους περισσότερους παίκτες της ενδεκάδας και το μοναδικό του δίλημμα έχει να κάνει με τον παίκτη που θα αγωνιστεί στο ένα από τα δύο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Ο Λουντ είχε το προβάδισμα, ωστόσο η ανεβασμένη εικόνα του Μουνιέ τόσο στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη Λαμία, όσο και στην Καρδίτσα, όπου σημείωσε και το πρώτο του γκολ, τον φέρνει ως υποψήφιο να ξεκινήσει στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, ώστε ο Παναθηναϊκός να εκμεταλλευτεί και την ταχύτητά του.

Από 'κει και πέρα, όσον αφορά τους υπόλοιπους της ενδεκάδας, ο Βλαχοδήμος θα είναι στο τέρμα, Κουλιμπαλί και Χουλτ δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα στην άμυνα, ο Μολέδο ο ένας στόπερ, με τον Κολοβέτσιο να έχει το προβάδισμα για παρτενέρ του, Σιλά και Κουρμπέλης αμυντικοί μέσοι, με τον Χίλιεμαρκ τρίτο χαφ, αλλά σε περισσότερο δημιουργικό ρόλο, ο Βιγιαφάνιες στο ένα άκρο και ο Μολίνς στην κορυφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα