Παναθηναϊκός: Να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα των πλέι οφ

20:43 3/5/2017 - Πηγή: Pagenews

Επιστολή προς την Super League απέστειλε σήμερα ο Παναθηναϊκός, ζητώντας από τη διοργανώτρια αρχή να τηρήσει το Καταστατικό, πραγματοποιώντας αύριο (4/5) και όχι τη Δευτέρα τη συνεδρίαση του Δ.Σ για την επικύρωση της βαθμολογίας.

Επιπροσθέτως, οι «πράσινοι» καθιστούν σαφή την επιθυμία τους για ευλαβική τήρηση του χρονοδιαγράμματος της διεξαγωγής των πλέι οφ, τα οποία είναι προγραμματισμένα

να αρχίσουν στις 10/5, ώστε να μην επαναληφθούν παρόμοια με την περσινή σεζόν φαινόμενα, όταν ο Παναθηναϊκός αναγκάστηκε να δώσει απανωτά παιχνίδια μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Το γεγονός αυτό, αποτελεί επιθυμία και του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος έχει καταστρώσει ήδη τον σχεδιασμό του για το «μίνι πρωτάθλημα» και μία ενδεχόμενη αλλαγή στο πρόγραμμα των πλέι οφ θα επηρέαζε τα πλάνα της ομάδας.

Παράλληλα, στο «τριφύλλι» δεν θέλουν επ’ ουδενί να ανοίξει νέο «μέτωπο» με τη Nova, καθώς είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο επιβολής ρήτρας από το συνδρομητικό κανάλι, σε περίπτωση τροποποίησης του προγράμματος των πλέι οφ.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ:



Keywords
Τυχαία Θέματα