Παναθηναϊκός: Αναζητούνται χρήματα μέχρι την Πέμπτη - Τι ειπώθηκε στο Δ.Σ.


Ολοκληρώθηκε το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το οποίο αφορούσε φυσικά τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου και τα μέλη του απασχολήθηκαν με το πως θα βρεθεί το 1,3 εκατομμύρια ευρώ για τις δόσεις των συμβολαίων των παικτών μέχρι την Πέμπτη.

Αυτό που φαίνεται είναι πως ο Γιάννης Αλαφούζος είναι διατεθειμένος να βάλει κάποια χρήματα για να διευκολύνει την κατάσταση, όχι όμως όλο το ποσό και τα οποία χρήματα θα τα πάρει πίσω τον Γενάρη, από ενδεχόμενες πωλήσεις.

Αυτό που

ειπώθηκε στο Δ.Σ. ήταν ότι μέχρι την Τετάρτη θα γνωρίζουν άπαντες το εάν και το πόσα χρήματα ενδέχεται να συνεισφέρει ο Αλαφούζος, χωρίς να γνωρίζει ουδείς προς τα που γέρνουν οι πιθανότητες.

Τί ειπώθηκε στο Δ.Σ. για τον Τσάβες

Εκτός των οικονομικών θεμάτων και των λεπτομερειών τους που αποτέλεσαν το βασικότερο στοιχείο της ατζέντας, στο «τραπέζι» έπεσε και το θέμα του Αντρές Τσάβες, για τις προθέσεις του οποίου αναμένεται να υπάρξει επαρκής ενημέρωση τα ξημερώματα της Τρίτης.

Ο Τσάβες έχει προγραμματίσει συνάντηση με τον ιατρό της Μπόκα περί τις 9μ.μ. (ώρα Ελλάδας) και κατόπιν θα συνομιλήσει με τους ατζέντηδές του, οι οποίοι με τη σειρά τους θα επικοινωνήσουν και θα ενημερώσουν σχετικά τον Παναθηναϊκό.

Έχει σημασία, πάντως, ότι -σύμφωνα πάντα με όσα ειπώθηκαν στο Δ.Σ.- για να δικαιολογηθεί διακοπή συμβολαίου από τον Παναθηναϊκό στον Αργεντινό επιθετικό, θα πρέπει αυτός να καθυστερήσει να επιστρέψει στην ομάδα σε χρονικό διάστημα μεταξύ 15-20 ημερών.

Εάν ο Τσάβες επιστρέψει νωρίτερα θα τιμωρηθεί με βαρύ πρόστιμο, το ύψος του οποίου θα εισηγηθεί το προπονητικό τιμ και θα είναι σε άμεση συνάρτηση με τον εσωτερικό κανονισμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα