Παναχαϊκή - Άρης 1-1: Όρθιος με Ντούνη ο Άρης


Παναχαϊκή - Άρης 1-1: Η έμπνευση του Ντούνη στο 88ο λεπτό έσωσε τον Άρη ο οποίος αντιμετώπιζε για σχεδόν ένα ημίχρονο το φάσμα μιας πιθανής ήττας κόντρα στην αξιόμαχη Παναχαϊκή, στο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Football League.

Στο 43ο λεπτό, ο Γιώργος Φωτάκης έκανε ωραία ενέργεια και δοκίμασε τον πορτιέρε του Άρη, Αναγνωστόπουλο, ο οποίος δεν απόκρουσε σταθερά και έδωσε την ευκαιρία στον Ελευθεριάδη

να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ στην Αγυιά μπροστά σε αποθέωση (1-0, 43').

Η απάντηση για τον Άρη ήρθε στο 88ο λεπτό, με τον Μάρκο Ντούνη να αναλαμβάνει την εκτέλεση φάουλ που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βρονταρά και σόκαρε 8.000 φίλους των γηπεδούχων διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Στις καθυστερήσεις μετά από παρεξήγηση μεταξύ του Μπαστακού με τον Ντάσιο ο διαιτητής Λάμπρου απέβαλε και τους δύο ποδοσφαιριστές με απευθείας κόκκινη κάρτα, ενώ νωρίτερα είχε αποβληθεί ο Βαλεριάνος του Άρη.

Πλέον, ο Άρης συγκατοικεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με τον ΟΦΗ, με αμφότερες της ομάδες να έχουν από 53 βαθμούς και την Παναχαϊκή να μένει για τα καλά πίσω στη μάχη της ανόδου, ούσα πλέον στο -7 από τις θέσεις που δίνουν εισιτήριο για την Super League.

Keywords
Τυχαία Θέματα