Όταν το Masterchef απασχολεί ακόμα και τον ...πρωθυπουργό

22:28 3/4/2018 - Πηγή: Pagenews

Στο βρετανικό Masterchef ξέσπασε... πόλεμος μετά το σχόλιο ενός κριτή, σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα που ασχολήθηκε μέχρι και πρωθυπουργός της χώρας.

Όλα ξεκίνησαν όταν διαγωνιζόμενη- που έχει γεννηθεί στη Μαλαισία- αποκλείστηκε επειδή θεωρήθηκε ότι το κοτόπουλο ρέντανγκ που μαγείρεψε δεν ήταν αρκετά τραγανό και για αυτό δεν... τρώγεται, όπως της είπε ο ένας από τους κριτές. Το πρόβλημα; Το πιάτο αυτό δεν πρέπει να είναι τραγανό, κάτι που «φωνάζουν» στα social media

άνθρωποι από την Ινδονησία και τη Μαλαισία, ανάμεσά τους και ο πρωθυπουργός της χώρας.

Η συνταγή αυτή προβλέπει το κοτόπουλο, ή το μοσχάρι σε μία άλλη εκδοχή της, να σιγομαγειρεύεται με μπαχαρικά και γάλα καρύδας για ώρες και το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι τραγανό.

Η οργή που ξέσπασε για τον αποκλεισμό της παίκτριας ήταν τέτοια που στη Μαλαισία άνοιξαν σελίδα στο Facebook που απαιτεί να ζητήσουν συγγνώμη οι δύο κριτές. Θέση πήρε όμως και ο πρωθυπουργός. «Ποιος τρώει τραγανό κοτόπολου ρέντανγκ;», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο Νατζίμπ Ραζάκ.

Θέση πήρε όμως και η ύπατη αρμοστής της Βρετανίας στη Μαλαισία, Βίκι Τριντέλ. «Το ρέντανγκ είναι ένα εμβληματικό παραδοσιακό πιάτο της Μαλαισίας... Δεν είναι ποτέ τραγανό και δεν πρέπει να συγχέεται με το τηγανητό κοτόπουλο», έγραψε στο Twitter απευθυνόμενη στους δύο κριτές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Masterchef 2: Άγριος καυγάς και βρισιές μεταξύ Γλωσσίδη-Τσίκιλη (vid)

Master Chef: Ρεζίλι έγινε η μία ομάδα - Σέρβιρε άδειο πιάτο! (vid)

Masterchef 2: Επαγγελματίας και με συμμετοχή στο ιταλικό MasterChef η Μάγκυ;

Masterchef 2: Spoiler alert αλλά αυτή είναι η τελική τριάδα (pic)

Keywords
Τυχαία Θέματα