Όταν ο Ντράγκιτς βρέθηκε μια... ανάσα από τον Πανιώνιο


Στο Eurobasket 2017 o Γκόραν Ντράγκιτς πραγματοποίησε μεγάλες εμφανίσεις. Ο ηγέτης της ομάδας του Ιγκόρ Κοκόσκοφ οδήγησε εκ του ασφαλούς τη χώρα του από νίκη σε νίκη, αποδεικνύοντας πως είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών του φετινού Eurobasket. Κι όλα αυτά με τον Σλοβένο γκαρντ να κατακτά το βραβείο του MVP του τουρνουά.

Ο 31χρονος γκαρντ, μάλιστα, έχει και... ελληνικό παρελθόν. Κι

αυτό γιατί το 2006 βρέθηκε πολύ κοντά στο να φορέσει τη φανέλα του Πανιωνίου και να ενισχύσει την ομάδα του Λούκα Παβίσεβιτς.

Πώς πήγε να γίνει το deal; Οι άνθρωποι της ομάδας της Νέας Σμύρνης βρίσκονταν σε επαφές με την Μπασκόνια, η οποία είχε αποκτήσει τον -εξελίξιμο τότε- Ντράγκιτς από την Σλόβαν. Μάλιστα οι δύο πλευρές έφτασαν κοντά σε συμφωνία, ωστόσο αυτή «ναυάγησε», καθώς ο Ντράγκιτς πήγε στη Μούρθια, ως δανεικός από την Μπασκόνια, με σκοπό οι Βάσκοι να παρακολουθούν την εξέλιξή του.

Όσον αφορά τον Πανιώνιο, οι «κυανέρυθροι» απέκτησαν τον Εντέρ Αρσλάν στη θέση του και δεν το... μετάνιωσαν, καθώς ο Τούρκος γκαρντ ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας του Λούκα Παβίτσεβιτς τη σεζόν 2006-07.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα