Ορλάντο: Πυροβολισμοί με πέντε νεκρούς σε βιομηχανική περιοχή

16:53 5/6/2017 - Πηγή: Pagenews

Πέντε νεκροί είναι ο απολογισμός από πυροβολισμούς που έπεσαν σε βιομηχανική περιοχή στο Ορλάντο, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το CNN.

Όπως ανακοίνωσε ο σερίφης της επαρχίας Όραντζ, ο δράστης ήταν ένας 45χρονος άνδρας ο οποίος είχε απολυθεί τον περασμένο Απρίλιο.

Τέσσερα από τα θύματα, τρεις άνδρες και μια γυναίκα, σκοτώθηκαν επί τόπου ενώ το πέμπτο θύμα, ένας άνδρας, έχασε τη ζωή του στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.

Μετά την επίθεση ο δράστης, που ήταν οπλισμένος με ένα περίστροφο και ένα μαχαίρι,

αυτοκτόνησε με μια σφαίρα.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 45χρονος δεν φαίνεται να έχει σχέσεις με τρομοκρατική οργάνωση αλλά αντίθετα είχε «φάκελο» στην αστυνομία για χρήση ναρκωτικών και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Όπως ανακοινώθηκε, μάλιστα, πριν από τρία χρόνια είχε πρωταγωνιστήσει σε ένα επεισόδιο ξυλοδαρμού συναδέλφου του αλλά τότε δεν είχαν ασκηθεί διώξεις σε βάρος του.

Νωρίτερα, το γραφείο του σερίφη της κομητείας Όραντζ, ανακοίνωσε ότι η κατάσταση έχει τεθεί πλέον υπό έλεγχο.

«Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Όραντζ αντιμετώπισε ένα περιστατικό με πυροβολισμούς σε χώρο εργασίας, που πλέον έχει τεθεί υπό έλεγχο. Πολλά θύματα», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter.

OCSO working shooting scene that has stabilized. Multiple fatalities. Situation contained. Sheriff will brief as soon as info is accurate.

— OCSO FL News (@OrangeCoSheriff) June 5, 2017


Το συμβάν σημειώθηκε σε μια βιομηχανική περιοχή στο Φόρσαϊθ Ρόουντ, πρόσθεσε το γραφείο του σερίφη.

Deputies on scene of possible reported shooting. Working to confirm w/ OC deputies https://t.co/CAMPjjjQye

— Johny Fernandez (@fernandez_johny) June 5, 2017
Keywords
Τυχαία Θέματα