Οριστικό: Το έχει πάρει απόφαση ο Ουζουνίδης


Πολλά λέγονται και γράφονται τις τελευταίες μέρες σχετικά με την «επόμενη ημέρα» στον Παναθηναϊκό, σε συνάρτηση πάντα και με την πιθανότητα να «μπει» στην ΠΑΕ ένας ισχυρός επενδυτής που θα έχει διάθεση να αλλάξει τη μοίρα της ομάδας.

Μάλιστα, το πλάνο για το «αύριο» έχει αρχίσει να «επηρεάζει» και τον Μαρίνο Ουζουνίδη, καθώς κάποιοι θεωρούν ότι πολύ δύσκολα ο Έλληνας τεχνικός θα παραμείνει στο «πράσινο» πάγκο μετά το τέλος της σεζόν, ακόμα κι αν την ΠΑΕ αναλάβει ο… Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σύμφωνα με τα τελευταία σενάρια.

Ανεξάρτητα, δηλαδή, από τις όποιες διοικητικές

εξελίξεις, θεωρείται πολύ δύσκολο ο Ουζουνίδης να συνεχίσει και τη νέα χρονιά στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με όσα λένε άνθρωποι που τον γνωρίζουν καλά.

Εξάλλου, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, ο Έλληνας τεχνικός «χρεώνεται» αρκετά από τα λάθη που έγιναν στον φετινό προγραμματισμό της ομάδας, όπως το ότι ήρθαν στον σύλλογο αρκετοί παίκτες αμφιβόλου αξίας, ενώ οι «κατηγορίες» που τον βαραίνουν αφορούν ακόμα και το κοουτσάρισμά του.

Οι «εμμονές» του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι αυτές που για πολλούς έχουν κρατήσει τον Παναθηναϊκό χωρίς «διπλό» όλη τη χρονιά και κόντρα σε αντιπάλους όπως ο Πλατανιάς, η Κέρκυρα και ο Απόλλωνας που είναι στον πάτο της βαθμολογίας της Super League παλεύοντας για τη σωτηρία τους.

Όπως και να έχει, λοιπόν, και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο κόουτς του Τριφυλλιού φαίνεται πως μετράει μέρες στους «πράσινους». Στην ουσία, δηλαδή, θα… βγάλει την υποχρέωση να κοουτσάρει το Τριφύλλι μέχρι το τέλος μιας καταστροφικής -από όλες τις απόψεις- σεζόν και εν συνεχεία θα αποχαιρετήσει την ομάδα, ανεξάρτητα από το αν -ενδεχομένως- έχουν διαφοροποιηθεί μέχρι τότε τα δεδομένα σε διοικητικό επίπεδο.

Όσοι είναι κοντά του, ξεκαθαρίζουν μάλιστα πως θα βρίσκεται και του χρόνου στον Παναθηναϊκό, μόνο αν έρθουν τα πάνω-κάτω.

Keywords
Τυχαία Θέματα