Οργή των οπαδών κατά ΚΑΕ Άρης για την απώλεια του Πράπα!

18:04 7/9/2017 - Πηγή: Pagenews

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η ΚΑΕ Άρης με τη διοίκηση της ομάδας να δυσκολεύεται να καλύψει ακόμη και στοιχειώδεις οικονομικές ανάγκες και να προστατεύσει τα περιουσιακά στοιχεία της. Ενδεικτικό της κατάστασης είναι το αποκαλύπτικό ρεπορτάζ της οπαδικής ιστοσελίδας allaboutaris, που καταγράφει το ιστορικό του πώς κατέληξε στην ΑΕΚ ο Στέργιος Πράπας, ο οποίος είτε από αδιαφορία είτε από έλλειψη ρευστότητας χάθηκε για 5.000 ευρώ!

Αναλυτικά το δημοσίευμα: “Ο Στέργιος Πράπας υπέγραψε πριν λίγες ημέρες στην ΑΕΚ για τα επόμενα χρόνια, ένας 15χρονος που θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ και πριν από λίγους μήνες ήταν παίκτης του ΑΡΗ, με την ΚΑΕ να δείχνει την... ανυπαρξία της για μία ακόμη φορά στο συγκεκριμένο θέμα.

Η ΑΕΚ λοιπόν σε συνοπτικές διαδικασίες πλήρωσε το "buy out" του 15χρονου προς τον ΑΣ ΑΡΗΣ, που ήταν 5.000 ευρώ και το οποίο πήρε ο Ερασιτέχνης.

Όμως το θέμα δεν σταματάει εκεί. Ο νεαρός είχε υπογράψει συμφωνητικό με τον ΑΣ για το εν λόγω "buy out" μιας και ανήκε στον Ερασιτέχνη, αλλά και με την ΚΑΕ ΑΡΗΣ που αν ήθελε θα μπορούσε να τον είχε διατηρήσει στις τάξεις του ΑΡΗ. Σύμφωνα επίσης με τον εκπρόσωπο του νεαρού παίκτη (σε δημόσια τοποθέτησή του στο fb), η ΑΕΚ είχε καταθέσει σχετική πρόταση από τις 2 Ιουνίου, όμως περίμενε την ΚΑΕ ΑΡΗΣ μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου προκειμένου να επικοινωνήσει μαζί του για το αν θα ισχύσει το συμφωνητικό που είχαν υπογράψει οι δύο πλευρές. Αλλά κανείς δεν το έκανε από την ΚΑΕ, δείχνοντας μία.... εγκληματική αδιαφορία και έτσι η ΑΕΚ προχώρησε όπως έπρεπε, πλήρωσε το "buy out" και ο νεαρός Πράπας κατέληξε στην αθηναική ομάδα. Το αν θα εξελιχθεί σε...παικταρά ή όχι κανείς δεν το γνωρίζει. Η ουσία είναι ο λάθος τρόπος λειτουργίας στον ΑΡΗ. Από κει ξεκινούν και σταματούν τα πάντα».

Αυτό που δεν αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, βεβαίως, και καταδεικνύει τη χαώδη διαφορά που χωρίζει, πλέον, τις δύο ομάδες ειναι ότι ο Στέργιος Πράπας υπέγραψε εξαετές συμβολαιο με την ΑΕΚ συνολικού κόστους άνω των 300.000 ευρω!

Πηγή: aek365.com

Keywords
Τυχαία Θέματα