Ομολόγησε ο πατέρας - Μίλησε για κακιά στιγμή


Το χειρότερο και το πλέον ανατριχιαστικό σενάριο επιβεβαιώθηκε. Ο πατέρας της 6χρονης Ειρήνης ομολόγησε τη νύχτα πως είναι ο δολοφόνος του ίδιου του παιδιού του και ήταν εκείνος που υπέδειξε στους αστυνομικούς που είχε πετάξει το άψυχο κορμί της.

Ο 61χρονος πρώην αστυνομικός «έσπασε» ενώπιον των αστυνομικών και ομολόγησε την ανατριχιαστική πράξη του. «Φταίει η κακιά στιγμή. Ηταν ένα ατύχημα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Ant1, είπε ακόμα πως το παιδί

έκλαιγε, το πήρε αγκαλιά να το παρηγορήσει και το έσφιξε λίγο παραπάνω, με αποτέλεσμα να το σκοτώσει...

Στη συνέχεια τους υπέδειξε σε ποιο κάδο απορριμμάτων είχε πετάξει το άψυχο σώμα της κόρης του. Αμέσως άνδρες της Ασφάλειας που δεν απομακρύνθηκαν στιγμή από το σπίτι του 61χρονου αστυνομικού κινήθηκαν προς τη συμβολή των οδών Πραξιτέλους και Αιόλου σε απόσταση περίπου 150 μέτρων από το διαμέρισμα της οικογένειας Εικοσπεντάκη. Εκεί εντόπισαν το μακάβριο εύρημα:

Το σώμα του ανηλίκου κοριτσιού είχε τοποθετηθεί μέσα σε μια μαύρη σακούλα σκουπιδιών και είχε πεταχτεί στον κάδο απορριμμάτων.

Ο άνδρας από την πρώτη στιγμή είχε μπει στο στόχαστρο.

Έλεγε ότι κοίμισε τα δίδυμα, τη Στέλλα και τον αδελφό της και στη συνέχεια πήγε να πετάξει τα σκουπίδια πριν πέσει και ο ίδιος για ύπνο.

Ύστερα είπε, όταν ξύπνησε, είδε πως η μικρή έλειπε. Το παιδί δεν μπορούσε να φύγει μόνο του από το σπίτι. Εκείνος είπε στους αστυνομικούς ότι πιθανότατα είχε ξεχάσει τα κλειδια πάνω στην πόρτα του σπιτιού, απέδωσε το γεγονός στα χάπια που παίρνει και του προκαλούν υπνηλία.

Είπε πως κάποιος μπήκε στο σπίτι και απήγαγε το παιδί. Δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει όμως το γεγονός ότι αντί να ενημερώσει αμέσως την αστυνομία προτίμησε να πάει το γιό του στο σχολείο και μετά να πάει ο ίδιος στο Αστυνομικό Τμήμα για να δηλώσει εξαφάνιση.

Keywords
Τυχαία Θέματα