Όλυμπος: Θρίλερ για τη διάσωση της 35χρονης που τραυματίστηκε σοβαρά

17:25 6/1/2018 - Πηγή: Pagenews

Το Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας προσέγγισε αλλά τελικά δεν παρέλαβε από την κορυφή στον Όλυμπο την 35χρονη τραυματισμένη ορειβάτη.

Όπως αναφέρει το larissanet, το Super Puma έφτασε γύρω στις 4.30 το απόγευμα του Σαββάτου στην 110 Π.Μ. χωρίς την 35χρονη ορειβάτη, η οποία αναμενόταν να έρθει στη Λάρισα σύμφωνα με το σχεδιασμό και την επιχείρηση διάσωσής της που έχει στηθεί από το πρωί στον Όλυμπο.

Φαίνεται πως το ελικόπτερο δεν

μπόρεσε να προσεγγίσει. Στην 110 Π.Μ είχε ήδη φτάσει η μονάδα του ΕΚΑΒ που θα τη μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο το οποίο και εφημερεύει.

Η μεγάλη επιχείρηση για τη διάσωση της γυναίκας, που τραυματίστηκε στο «λούκι» του Στεφανιού, στον Όλυμπο, ξεκίνησε από τις 11 σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, η κατάσταση υγείας της γυναίκας είναι σοβαρή.

Στην επιχείρηση για τη διάσωσή της συμμετείχε από την πρώτη στιγμή το ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας. Επίσης, συμμετέχουν 11 πυροσβέστες, από τις υπηρεσίες Κατερίνης, Λιτοχώρου και από τη 2η ΕΜΑΚ.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης ενημερώθηκε και άμεσα ενημέρωσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ ταυτόχρονα ζητήθηκε η συνδρομή εναέριου μέσου για τη μεταφορά της γυναίκας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για μια ορειβάτη περίπου 35 χρονών, η οποία τραυματίστηκε μετά από πτώση στο «λούκι» του Στεφανιού σε υψόμετρο περίπου 2.800 μέτρα.

Στην επιχείρηση για τη διάσωσή της συμμετείχε από την πρώτη στιγμή το ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας. Επίσης, συμμετείχαν 11 πυροσβέστες, από τις υπηρεσίες Κατερίνης, Λιτοχώρου και από τη 2η ΕΜΑΚ.

Το σημείο του ατυχήματος (Φωτογραφία: Ελληνική Ομάδα Διάσωσης)

Keywords
Τυχαία Θέματα