Ολυμπιακός: Υπέγραψε ο Πρίντεζης για άλλα τρία χρόνια - Ξέσπασε σε κλάματα (pics)


Στον Ολυμπιακό θα ολοκληρώσει την καριέρα του ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος συμφώνησε να συνεχίσει στην ομάδα της καρδιάς του για τρία ακόμη χρόνια!

Οι οικονομικοί όροι του συμβολαίου του δεν έγιναν γνωστοί, ωστόσο το συμβόλαιο είναι κλειστό τριετές με συνολικές απολαβές που ξεπερνούν τα 2.000.000 ευρώ.

Ο υπαρχηγός της ομάδας ήταν συναισθηματικά φορτισμένος, αφού μετά τις υπογραφές ξέσπασε σε κλάματα! «Νιώθω πάρα πολύ όμορφα. Μιλούσαμε για αρκετή ώρα. Σας είχαμε μέσα στον ήλιο

και σας ευχαριστώ που περιμένατε. Κάναμε μία πάρα πολύ ωραία κουβέντα και σίγουρα όλοι καταλάβαμε τα λάθη μας και το τι έφταιξε και τελικά δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιον τίτλο. Με χαροποίησε πολύ ο τρόπος που μιλήσαμε. Συμφωνήσαμε σχεδόν κατευθείαν για την επόμενη τριετία και θα είμαστε και πάλι μαζί. Και για μένα είναι πολύ μεγάλη χαρά γιατί έτσι όπως δείχνει το πράγμα θα τελειώσω εδώ την καριέρα μου», ήταν τα λόγια του.

«Όλα πήγαν καλά. Έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει. Σας ευχαριστώ πολύ», ήταν η ατάκα του προέδρου του Ολυμπιακού Γιώργου Αγγελόπουλου, μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα