Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-0: Με γκολ του Ένγκελς πήρε το ντέρμπι ο Ολυμπιακός


Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-0 σε ένα κακό ντέρμπι στο Καραϊσκάκη. Με γκολ του Ένγκελς πήραν τη νίκη οι "ερυθρόλευκοι" και μείωσαν στον ένα βαθμό τη διαφορά τους από τον δικέφαλο.

Το ντέρμπι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με τις δύο ομάδες να επιδίδονται σε ένα παιχνίδι με αρκετά νεύρα, σκληρές μονομαχίες και... φόβο να μην δεχτούν γκολ, κάτι που ήταν φανερό πως ήταν ο πρώτος τους

στόχος. Είναι χαρακτηριστικό πως το πρώτο ημίχρονο στο Καραϊσκάκη ολοκληρώθηκε με μία μόλις τελική προς την εστία, με τις δύο ομάδες να αλληλοεξουδετερώνονται.

Βιεϊρίνια και Μακ ήταν σε πολύ κακή βραδιά για τον ΠΑΟΚ, ο Πρίγιοβιτς ήταν εντελώς αποκομμένος από την υπόλοιπη ομάδα, την ώρα που ο Ολυμπιακός αμυντικά έπαιρνε άριστα, αλλά μεσοεπιθετικά δεν μπορούσε ούτε εκείνος να δημιουργήσει.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να είναι πιο επιθετικός και να προσπαθεί να αιφνιδιάσει τον ΠΑΟΚ. Τελικά, κατάφερε να προηγηθεί με ένα τυχερό γκολ από στημένη φάση, όταν έπειτα από φάουλ του Φορτούνη και αναστάτωση μέσα στην περιοχή, ο Ζαμπράνο στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε πάνω στον Ένγκελς και από εκεί κατέληξε στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ για τον Ολυμπιακό.

Ο Λουτσέσκου άργησε πολύ να αντιδράσει και να περάσει στο ματς τόσο τον Τζάλμα Κάμπος, όσο - κυρίως - τον Μπίσεσβαρ. Ο τελευταίος με την είσοδό του έκανε τον ΠΑΟΚ πιο επιθετικό στο τελευταίο δεκάλεπτο, "φωνάζοντας" πως έπρεπε να είχε μπει νωρίτερα στο ματς.

Ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Βαρέλα στο 90' για να ισοφαρίσει αλλά αυτή ήταν και η μοναδική του ευκαιρία, σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα, ωστόσο η νίκη για τον Ολυμπιακό είναι πάρα πολύ σημαντική αφού τον φέρνει σε απόσταση αναπνοής πλέον από την κορυφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα